Acando är Nordens ledande konsultbolag inom management & IT som brinner för att inspirera och stödja våra kunder i deras förändringsresor. Vi levererar bestående värde och innovativa lösningar genom att kombinera affärsförståelse och förändringsledning med ett djupt tekniskt kunnande. Vi erbjuder ett av de bästa och mest eftertraktade traineeprogrammen på marknaden.


Träffa oss på Traineedagen

Acando <3 CGI

Våra konsultleveranser kännetecknas av att vi jobbar i team, där gruppeffektivitet och skarpa projektleveranser har första prioritet. Vi är ett bolag fullt av otroligt duktiga människor som är grymma på att lösa komplexa problem. Tillsammans har vi ett ständigt fokus på HUR, inte bara VAD, vi levererar i projekten. Detta gör våra konsulter och leveranser oerhört vassa.  

Under vårt seminarium på Traineedagen tänkte vi ta tillfället i akt att berätta lite mer om våra verktyg och hur vi tränar på att bli grymma lagspelare och våra bästa jag. 



Om traineeprogrammet

Under våren 2019 blev Acando <3 CGI = sant. Acando har sedan 2005 drivit ett av marknadens mest populära talangprogram. Vi samlar nu det bästa av två bolag och med kraft av CGI:s storlek och globala leveranskapacitet, kan vi ta nästa steg för att ta vårt talangprogram till nya höjder.

Vi lovar dig en fantastisk utvecklingskurva, både som karriärist och som människa. Vi lovar dig grymma kollegor som är noggrant handplockade för sina skarpa sinnen och sina varma hjärtan.



Certifierat traineeprogram

Utbildning

ingenjörer, ekonomer, data/systemvetare

Utland

Ja, utlandsresor kan förekomma!

Mer om Acando och Traineeprogrammet