Vår främsta uppgift är att säkerställa att alla har möjlighet till ett mer uppkopplat liv. Vi tycker att ett mer uppkopplat liv är ett bättre liv. Vi jobbar därför aktivt med att göra vår data mer lättillgängligt till våra kunder, oberoende av var eller när de vill komma åt det. Sedan början 1993 när Jan Stenbeck grundade företaget, har vi varit en tuff utmanare till statens monopol och andra etablerade leverantörer.

Tele2 erbjuder mobila tjänster, fast bredband och telefoni, datanätverk och globala IoT lösningar. Varje dag kan 17 miljoner kunder i 8 olika länder njuta av vår snabba och trådlösa uppkoppling genom vårt prisbelönta nätverk.


Träffa oss på Traineedagen

Tele2 Executive Trainee Program

Kom och lär dig mer om vårt Traineeprogram, Tele2s kultur och hur det är att vara en trainee! Vi letar efter traineer som kan hjälpa oss att förbli den utmanare som vi alltid har varit. Företaget som konfronterar monopol, utmanar föråldrade affärsmodeller och skriver om reglerna. Har du vad som krävs?



Om traineeprogrammet

Den som tror att du måste börja längst ner för att nå toppen har inte hört talas om oss.

Som trainee kommer du vara en del av vårt ettåriga program på Tele2s huvudkontor i Stockholm. Där kommer du att jobba nära – och bli vägledd av – en toppchef på Tele2 och hjälpa denne med hans eller hennes dagliga arbete. Utöver det får du även möjligheten att delta i andra projekt i organisationen. Det här ger dig en stark grund för en framgångsrik karriär inom Tele2 och/eller inom Kinnevik koncernen.

Du kommer att få en djupare förståelse för Telecom branschen i allmänhet och Tele2 i synnerhet, både organisatoriskt och strategiskt. Under programmet kommer du att delta i både intern och extern utbildning. Vi erbjuder också en mentor som kommer att vara ett mycket bra stöd då han eller hon tidigare varit en trainee. 

Vill du veta hur det är att vara trainee? Tveka inte att höra av dig till en av våra nuvarande traineer:

Eric Lindberg, EVP B2C Trainee: eric.lindberg@tele2.com
Tom Åkerström, EVP Transformation & Operational Excellence Trainee: tom.akerstrom@tele2.com
Johan Knape, EVP B2B Trainee: johan.knape@tele2.com
Sara Ågren, EVP CIO Trainee: sara.agren@tele2.com
Linnea Andersson, EVP Technology Trainee: linnea.andersson@tele2.com
Patrik Johannesson, EVP CFO Trainee: patrik.johannesson@tele2.com
Rebecca Wetterberg, EVP CEO Trainee: rebecca.wetterberg@tele2.com
Tove Arrelid, EVP Strategy Trainee: tove.arrelid@tele2.com

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kontakta gärna vår ansvarig rekryterare:
Malin Vindenberg, malin.vindenberg@tele2.com



Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjörer, Ekonomer, Systemvetare/IT

Utland

Utlandsresor förekommer

Mer om Tele2 och Traineeprogrammet