cut-e är Traineeguidens samarbetspartner i frågor som rör graduate selection. Vi är experter på urvalspsykologi och levererar årligen över 4 miljoner testningar i över 70 länder på fler än 40 språk. En skräddarsydd kombination av olika personlighets- och begåvnings-/färdighetstest från cut-e används för kvalificeringen av deltagarna till Traineedagen.

För kandidater

cut-e bidrar med arbetspsykologisk testning av kandidaterna inför Traineedagen. Vi kartlägger färdigheter och personliga egenskaper relevanta för rollen som Trainee och resultaten kommer att utgöra en del av helhetsbedömningen vid urvalet till Traineedagen. För dig är det här en möjlighet att beskriva dig själv närmare för potentiella arbetsgivare. Dessutom får du skriftlig feedback på dina personliga styrkor och utvecklingsområden i förhållande till arbetslivet.

För företag

Är du intresserad av att veta mer om hur arbetpsykologiska test kan bidra till bättre och mer effektiv rekrytering? Eller är du nyfiken på hur testningen av deltagarna har gått till inför Traineedagen? Våra urvalspsykologer kommer finnas tillgängliga i företagsloungen för att kostnadsfritt ge råd, beskriva case och ge inspiration till innovativa och evidensbaserade urvalslösningar, allt från screening till assessment centers.


Träffa oss på Traineedagen

Mer om cut-e