E.ON producerar och levererar energi till den nordiska marknaden i form av el, gas, värme, kyla och avfallsbehandling samt energirelaterade tjänster till cirka en miljon kunder. Vi gör det med ambitionen att bli den mest gillade partnern för hållbara energilösningar.


Träffa oss på Traineedagen

Let´s create a better tomorrow

Det pågår en omvandling av energimarknaden. Det är ett helt nytt energilandskap som växer fram. I detta har kunderna makt över sin konsumtion och sin produktion, och andelen förnybar elproduktion växer. E.ON är med och driver den omvandlingen. En avgörande del i det är våra investeringar och våra samarbeten och partnerskap för smarta och hållbara energilösningar med kunden i fokus.



Om traineeprogrammet

E.ON Graudate Program är individuellt utformat. Programmet pågår under 18 månader och omfattar fyra olika placeringar, varav en utomlands i sex månader. Du kommer att delta i internationella workshops, interna utbildningar samt studiebesök på våra anläggningar. Du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor och att utveckla ditt nätverk. Allt för att ge dig en god inblick i E.ON-koncernens olika verksamheter. Som trainee på E.ON får du en global förståelse för nyckelfrågor och utmaningar inom energibranschen. Du får en fast anställning redan vid programstart och efter tranieeprogrammets slut övergår anställningen till något av koncernens bolag.



Certifierat traineeprogram

Utbildning

Civilingenjör, industriella ekonomer eller likvärdigt

Utland

Ja, 6 månader

Mer om E.ON och Traineeprogrammet