Visste du att vi i Nordea genomgår vår största förändring hittills? Vi skapar nu den bank vi, våra kunder och vårt samhälle vill att vi ska vara.

Med vårt engagemang och vår expertis bidrar vi till att våra kunder når sina mål och förverkligar sina drömmar. Nu gör vi det också i nya kanaler, och på nya sätt - varhelst och närhelst det passar dem.

Och det är våra engagerade medarbetare med olika profiler och erfarenheter som tar oss dit. Med passion för att skapa värde för våra kunder bygger vi tillsammans framtidens relationsbank.

Läs mer om Nordea och våra affärsområden på nordea.com. 


Träffa oss på Traineedagen

Kom och delta på vårt seminarium under traineedagen, och träffa två av våra nuvarande Graduates.Om traineeprogrammet

Det startar med dig - som Graduate på Nordea kommer du få stort utrymme till din egen personliga utveckling. Tillsammans med dig fokuserar vi på att hitta och förstärka dina styrkor, så att du kan följa det du brinner för och leva ut din fulla potential.

Under din tid hos oss får du en mentor, och kommer även få möjligheten att identifiera och utveckla ett nätverk inom banken. I samarbete med andra Graduates runt om i de nordiska länderna driver du både projekt och aktiviter.

Alla Graduates träffas på ett antal interna internationella seminarier med olika teman. Däremellan får du en värdefull inblick i vår organisation och våra olika affärsområden, där du bidrar med din kunskap i vår fortsatta utveckling.

Ansökan till Nordeas Graduate-program startar i december 2017.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Economics, finance, industrial economics, law, computer science, programming or IT

Utland

Ja

Mer om Nordea och Traineeprogrammet