Vår framtid- världens framtid- bygger på teknik. Alla de största utmaningarna vi står inför är saker som kräver uppfinningsrikedom och teknik att lösa.

Genom vår passion för teknik skapar vi lösningar på de mest utmanande problemen och gör infrastrukturen mer intuitiv och vi förbättrar livet för människor idag och för kommande generationer.

Vi förändrar de städer som du bor i, de platser som du arbetar på, energin som driver ditt hem och hur produkterna du gillar är tillverkade.

Vår arbetsmiljö är öppen, inspirerande och internationell samt ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt, globalt företag i framkanten av grön teknik och vi söker ständigt efter nyfikna och öppna kollegor.

Vi är verksamma i mer än 200 länder och har ca 350 000 anställda i världen och fokuserar på områdena elektrifiering, automation och digitalisering.. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter och med huvudkontor i Solna fr nov 2017.

Läs mer på www.siemens.se


Träffa oss på Traineedagen

Var med på vår resa att bli digitaliseringens nummer ett.

Siemens är ett globalt företag som verkar inom energi, industri, infrastruktur och smarta städer inom områdena elektrifiering, automation och digitalisering. Vi utvecklar innovativa lösningar inom alla dess områden med en ambition att blir nummer ett inom digitalisering.

Siemens traineeprogram ger dig möjlighet att utforma ett individanpassat program som överensstämmer med din bakgrund, intressen och inriktning. Som trainee hos oss får du bra stöd inom organisationen, utbildningar i ledarskap och projektledning samt stor möjligheter att få träffa personer inom hela Siemens organisation. Både under och efter traineeprogrammet finns möjlighet att arbeta internationellt.

Under seminariet kommer ni att få en djupare inblick i vad vi på Siemens gör, våra traineeprogram och hur vägen från studier på högskolan, till en traineetjänst och vidare ut i organisation kan se ut hos oss. Vem vet, kanske är det precis inom detta företag du kommer att göra karriär?Mer om Siemens och Traineeprogrammet