Förbundet för dig som ingenjör

Sveriges Ingenjörer företräder ingenjörer på arbetsplatser och i samhället i stort. Vi har varit specialiserade på ingenjörer och era intressen och villkor på arbetsmarknaden i över 150 år. Vi är det enda fackförbund som enbart organiserar och företräder högskoleutbildade ingenjörer. Det ger oss kraft och fokus att lyfta upp ingenjörer och verka för att utbildningen som ingenjör ska löna sig på arbetsmarknaden. 

Inom Sveriges Ingenjörer finns hundratals nätverk, föreningar och mötesplatser för ingenjörer och det kan ge dig unika möjligheter och öppningar i din framtida karriär.


Träffa oss på Traineedagen

Vårt föredrag i sal 27 15:10-15:30


Sveriges Ingenjörer är Sveriges största förbund med fullständigt fokus på dig som ingenjör. Med 145 500 medlemmar bildar vi det största nätverket med ingenjörer i landet. Våra experter hjälper dig med att får ett skarpt CV och inför en intervju kan du boka in en simulerad anställningsintervju med oss. Under föredraget berättar vi mer om medlemskapet, vilken lön du ska ha och hur du försäkrar dig att ditt anställningsavtal blir så fördelaktigt som möjligt för dig med hjälp av våra jurister.

Våra Studentmarknadsförare har läst och granskat ingenjörs-CV:n i många år och hjälper gärna dig som medlem med ditt. John Kåberg, Caroline Sahlén och Jessica Lillthors arbetar på studentverksamheten vid Sveriges Ingenjörer och kan berätta mer om vilken ingångslön du ska begära och hur din framtida löneutveckling som ingenjör ser ut. Om du blir medlem på Traineedagen får du, förutom ett skräddarsytt medlemskap för dig som ingenjör, dessutom en extra gåva.Mer om Sveriges Ingenjörer