Com Hem finns till för att Släppa Loss Kraften i svenska hushåll och småföretag. Varje hushåll och varje företag är unikt. En del hushåll får kraft genom att kunna kommunicera med familj och vänner över hela världen, andra behöver att snabbt bredband för att spela spel. Många hushåll uppskattar vardagslyxen att kunna välja bland en mängd upplevelser i filmens värld.

Com Hem levererar tv, telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag. Vi är en av Sveriges ledande operatörer med över 2 miljoner anslutna hushåll till vårt nät som gör det möjligt för oss att erbjuda våra digitala tjänster till 40 % av alla svenska hushåll.


Träffa oss på Traineedagen

Släpp loss kraften

Com Hem bidrar till starkare upplevelser och är till för att släppa loss kraften i svenska hushåll. Men hur bidrar Com Hem till den digitala livskvalitén i Sverige. Vilken påverkan och roll har Com Hem i samhället och hur jobbar vi för att nå vår vision - Sveriges nöjdaste kunder.Om traineeprogrammet

COM HEM MANAGEMENT TRAINEE PROGRAM – EN UTMANING UTÖVER DET VANLIGA

Hos oss har du alla möjligheter att bli framgångsrik i en miljö som utmanar dig och får dig att växa både professionellt och som person. Traineeåret kommer att ge dig en möjlighet att utvecklas i ett tempo och i en omfattning som du säkert inte trodde var möjligt. Det innebär ett tight arbetsschema, snabba deadlines och en intensiv arbetsbelastning – något som du troligen trivs med.

Under ett års tid får du bland annat,
- Arbeta tätt tillsammans med vår koncernledning…
- … med att framtidssäkra digitala tjänster
- Arbetsuppgifter som erbjuder både strategiska och operativa utmaningar
- En brant inlärningskurva och utmaningar varje dag

Utbildning

Masterexamen inom ekonomi och/eller teknik

Utland

Nej

Mer om Com Hem och Traineeprogrammet