Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder EVRY dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.


Träffa oss på Traineedagen

EVRYs trainee- och graduateprogram

Vi; Linda, Karl och Cecilia kommer att prata om våra personliga upplevelser av vårt första år på EVRY.

Linda kom in som testare, men jobbar idag som GDPR konsult. Karl har testat de olika rollerna i systemutvecklingsprocessen och fastnade för utveckling. Cecilia jobbar idag med våra partners (AWS, Google, Microsoft och IBM) och ger kunder råd i deras väg till molnet.

Även om vi idag jobbar inom olika delar av EVRY började vår resa tillsammans.

Vi kommer att berätta om EVRYs ”Digital Talent Program”, som började med två dagars kick off i Riga, mellanlandade i Oslo och avslutades i Stockholm. Under programmet har vi arbetat med ett case där vinnarna fick åka till London.

Låter det här som något för dig? Kom förbi och lyssna och ställ frågor.

Vi ses där!Om traineeprogrammet

Är du nyexad och vill kickstarta din karriär på ett av Nordens största IT-tjänsteföretag? Nu söker vi digitala talanger till nästa omgång av EVRYs graduate- och traineeprogram
 

Om Graduateprogrammet:

·      Graduateprogrammet ger möjligheten till att under ett intensivt år fokusera på ett specialistområde inom EVRY.

·      Fortlöpande utbildningar inom ditt specialistområde varvat med skarpa kunduppdrag samt kontinuerligt stöd från en fadder och kollegor

·      Nätverksträffar med nordiska kollegor och business cases i Riga, Oslo och Stockholm

·      Programmet ger erfarenhet och kunskap om konsultrollen inom IT-branschen

Graduateprogrammet startar en gång om året i september och inleds med introduktionsveckor då du får en fadder och möjlighet att lära känna företaget innan du börjar arbeta i projekt tillsammans med dina EVRY-kollegor.
 

Om Traineeprogrammet:

·      Tre block under ett intensivt år ger möjlighet att jobba med både test, krav och utveckling

·      Fortlöpande utbildning varvat med skarpa kunduppdrag tillsammans med din fadder och andra kollegor

·      Programmet ger erfarenhet och kunskap om hela systemutvecklingsprocessen

·      Efter avslutande traineeprojekt fördjupar du dina kunskaper och tar nästa steg i din karriär på EVRY

Traineeprogrammet startar två gånger om året - i februari och september - och inleds med introduktionsveckor då du får en fadder och möjlighet att lära känna företaget innan du börjar arbeta i projekt tillsammans med dina EVRY-kollegor.

Utbildning

Vi har två inriktningar IT/tech och Business Economics med intresse för IT.

Utland

Nej

Mer om Evry och Traineeprogrammet