Lantmäteriet – koll på läget!

Lantmäteriet finns i hela landet och är den myndighet som kartlägger Sverige. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.  

Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!


Om traineeprogrammet

Är du nyutexaminerad systemutvecklare och vill jobba i teknikens framkant? Då har du alla möjligheter att rivstarta din karriär hos oss.

Som IT Trainee på Lantmäteriets huvudkontor i Gävle får du möjlighet att under nio månader utvecklas inom flera olika områden. Vi erbjuder dig ett skräddarsytt program där du får bekanta dig med hela vår organisation för att sedan gå vidare och praktisera i våra olika systemutvecklarteam. Hela tiden får du stöd av erfarna kollegor och du kommer att ha en fadder under hela traineetiden.

Vårt IT traineeprogram är certifierat och är en tillsvidareanställning. Efter genomgånget traineeprogram kommer du att ingå som systemutvecklare i något av våra systemutvecklingsteam där vi arbetar enligt moderna agila metoder med mycket eget ansvar och befogenheter. Certifierat traineeprogram

Utbildning

Vi söker nyutexaminerad med minst 180 högskolepoäng inom IT/data.

Utland

Nej

Mer om Lantmäteriet och Traineeprogrammet