I Nordea genomgår vi vår största förändring hittills Vill du vara med och forma framtiden med oss? Här får du utrymme att växa, utvecklas och hitta din egen väg, samtidigt som du bidrar i vår fortsatta resa.  Tillsammans med dig vill vi göra verklig skillnad för våra kunder och för de samhällen vi är en del av.

Efterfrågan på digitala tjänster ökar, och vår ambition är att ständigt utvecklas så att vi kan bygga framtidens digitala bank. Men att ta vara på idéer och utveckla innovativa lösningar är ingenting man gör ensam. Därför samarbetar vi med fintech-hubbar och start-ups, för att hela tiden möta det våra kunder efterfrågar.

Samtidigt som vi förändras och utvecklar nya lösningar vill vi integrera hållbarhet i allt vi gör. För oss handlar det om ta ansvar för hur vi påverkar vår omgivning. De kompetenser och styrkor våra medarbetare bidrar med ska inte bara göra positiv skillnad för våra kunder, utan även för samhället och miljön.

Läs mer om Nordea och våra affärsområden på nordea.com. 


Träffa oss på Traineedagen

Kom och delta på vårt seminarium under TraineeDagen, och träffa två av våra nuvarande Graduates.



Om traineeprogrammet

Det startar med dig - som Graduate på Nordea kommer du få stort utrymme till din egen personliga utveckling. Tillsammans med dig fokuserar vi på att hitta och förstärka dina styrkor, så att du kan följa det du brinner för och leva ut din fulla potential tillsammans med oss!

Nordea Graduate Programme ger dig en värdefull inblick i hur organisationen och våra affärsområden fungerar, där vi alla spelar en viktig roll i att möta våra kunders förväntningar och behov. Genom fysiska, internationella seminarier med olika teman, och föreläsningar online, får du en helhetsbild av Nordea, samt vägledning i hur du kan utveckla dina styrkor för att bidra på bästa sätt i din fortsatta karriär. 

Du får en mentor, och kommer även få möjligheten att identifiera och utveckla ett nätverk inom banken. I samarbete med andra Graduates runt om i de nordiska länderna, driver du både projekt och aktiviteter.

Ansökan till Nordeas Graduate-program startar i december 2018.



Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ekonomi, finans, industriell ekonomi, juridik, programmering, datavetenskap, IT.

Utland

Utöver Sverige rekryterar vi även Graduates till Norge, Finland, Danmark och Polen

Mer om Nordea och Traineeprogrammet