Vår främsta uppgift är att säkerställa att alla har möjlighet till ett mer uppkopplat liv. Vi tycker att ett mer uppkopplat liv är ett bättre liv. Vi jobbar därför aktivt med att göra vår data mer lättillgängligt till våra kunder, oberoende av var eller när de vill komma åt det. Sedan början 1993 när Jan Stenbeck grundade företaget, har vi varit en tuff utmanare till statens monopol och andra etablerade leverantörer.

Tele2 erbjuder mobila tjänster, fast bredband och telefoni, datanätverk och globala IoT lösningar. Varje dag kan 17 miljoner kunder i 8 olika länder njuta av vår snabba och trådlösa uppkoppling genom vårt prisbelönta nätverk.


Träffa oss på Traineedagen

Tele2 Executive Trainee Program

Lär dig mer om Trainee programmet, kulturen på Tele2 och hur det faktiskt är att vara trainee.

Vi letar efter de traineer som kan hjälpa oss att förbli de utmanare som vi alltid har varit. Företaget som utmanar monopolen, utmanar gamla mindset och skriver om reglerna. Varje dag. Har du de som krävs?



Om traineeprogrammet

Den som tror att du måste börja längst ner för att nå toppen har inte hört talas om oss. Varje år väljer vi de allra bästa kandidaterna och teamar ihop dem med en medlem av vår ledningsgrupp. Sedan spenderar de 12 månader tillsammans i ett snabb rörlig internationell miljö. Traineerna kommer att rekryteras och vara stationerade i Stockholm.



Certifierat traineeprogram

Utbildning

Civilingenjörer, ekonomer eller data/systemvetare

Utland

Resor utanför Sverige förekommer

Mer om Tele2 och Traineeprogrammet