Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder EVRY dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.


Träffa oss på Traineedagen

Seminarie: Design ThinkingOm traineeprogrammet

EVRY Graduate Program

Vi vet att studierna inte alltid ger svar på vilken karriär som kommer passa just dig. Därför erbjuder vårt Graduate Program något för alla.

Programmets inriktningar

För dig som förälskat dig i mjukvaruutveckling och som söker förståelse för hela utvecklingsprocessen erbjuder programmet en inriktning bestående av tre olika block. Under ett innehållsrikt år jobbar du med krav, utveckling och test i tre olika kunduppdrag. Inriktningen ger erfarenhet och kunskap om hela systemutvecklingsprocessen.

För dig som är redo att anta ditt första specialistuppdrag inom IT-branschen finns en spännande meny att välja från med roller inom både IT/Tech och Business Economics. Under ett intensivt år ger denna inriktning dig möjlighet att fokusera på ett specialistområde inom EVRY. Inriktningen ger erfarenhet och kunskap om konsultrollen inom IT-branschen.

Programmets innehåll

Under programmet ges fortlöpande utbildningar inom flera områden. Dessa varvas med skarpa kunduppdrag, där du får kontinuerligt stöd från faddrar och kollegor, och nätverksträffar med andra nordiska graduates i Riga, Oslo och Stockholm.

Graduate Programmet startar två gånger om året – vår och höst - och inleds med två introduktionsveckor då du får lära känna företaget innan du börjar arbeta i projekt tillsammans med dina EVRY-kollegor.

Utbildning

ingenjörer, ekonomer, data/systemvetare

Utland

Nej, men har en träff i Oslo och en i Riga

Mer om EVRY och Traineeprogrammet