Implema hjälper företag att skapa konkurrenskraftiga och effektiva affärsprocesser med hjälp av marknadens ledande affärssystem, SAP och Microsoft Dynamics. Vi erbjuder kompletta affärssystem baserat på marknadens kraftfullaste affärsstödslösningar till nishlösningar inom enskilda områden såsom integration, mobilitet och business intelligence.

I över 30 år har vi haft förmånen att få jobba med små, medelstora och stora kunder som oftast verkar internationellt i olika branscher. Vi är en aktiv och coachande partner som tar fullt projektansvar och totalansvar för att kartlägga och effektivisera våra kunders affärsprocesser. Vår unika verksamhetskunskap, förståelse för kundernas behov, samt vår långa erfarenhet gör att vi i varje projekt kan fokusera på effektiva lösningar samt skapa affärsnytta.


Träffa oss på Traineedagen

FRÅN TRAINEE TILL KONSULT

Vi berättar om hur man utvecklas från trainee till konsult på Implema, vilka förväntningar man ska ha samt vilka möjligheter som finns senare på företaget. I dagsläget är mer än en tredjedel av alla anställda på Implema tidigare traineer som sedan valt en fortsatt karriär på företaget.



Om traineeprogrammet

Som trainee på Implema får du ypperliga förutsättningar för att snabbt utvecklas till en självgående konsult inom områden som försäljning, logistik, inköp, produktion, ekonomi, programmering och integration. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens och riktigt bra karriärsmöjligheter.

I början av traineeprogrammet introduceras gruppen till Implemas företagskultur, projektmetodik och konsultmannaskap – som är en grund till att företaget idag är ledande i Sverige när det gäller implementation av affärssystem. Vidare kommer individuell mentorstödd utbildning varvas med praktik och självstudier med målet att komma ut på kunduppdrag så snabbt som möjligt.

Implemas kommande traineeprogram med start i juni 2020 har främst Stockholm, Linköping och Malmö som placeringsorter.



Certifierat traineeprogram

Utbildning

Civilingenjör, Civilekonom, Systemvetare, Datavetare, Informatik

Utland

Nej

Mer om Implema och Traineeprogrammet