JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 600 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.


Träffa oss på Traineedagen

Seminarium: Hållbara bostadsprojekt 
Våra Traineer Elin och Albin berättar vad de får göra som traineer på JM.

 Om traineeprogrammet

Vårt tvååriga traineeprogram består av sammanlagt fem block: två inom produktion, ett block inom projektering, ett block inom projektledning inklusive marknad och försäljning samt ett block inom verksamhetsutveckling eller centrala inköp. Blocken är både praktiskt och teoretiskt inriktade.

Efter varje avslutat block samlas alla traineer för en gemensam teorivecka med fokus på ledarskap och personlig utveckling. Under ett av de fem blocken kommer du att vara placerad på en annan ort eller region. Till ditt stöd under de praktiska delarna av programmet har du en egen handledare och såklart trevliga, hjälpsamma kollegor.

Målet är att du efter traineeperioden blir en av våra projekteringsledare, för att på sikt ta dig an andra ledarroller hos oss, exempelvis som regionchef eller i en position i ledningsgruppen.Certifierat traineeprogram

Utbildning

civilingenjörsexamen med inriktning samhällsbyggnad/väg och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi eller motsvarande.

Utland

Utbytesblock i Norge/Finland

Mer om JM och Traineeprogrammet