På Lime älskar vi CRM och kundvård!

I 30 år har vi hjälpt företag nå bättre resultat med IT-lösningar inom Customer Relationship Management (CRM) som vi själva utvecklar, säljer och supportar. Trots att vi gärna skryter om att vi haft en tillväxt på 20 % per år sen millennieskiftet är vi ganska ödmjuka. Idag är vi över 250 kollegor och Nordens ledande CRM-leverantör med kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn och Amsterdam.

Vi tror inte att en arbetsplats bara är ett kontor dit du går för att utföra ett arbete. Vi tycker att det ska vara mycket mer än så. Vi jobbar hårt, men blandar det med obligatorisk trefika, roliga resor och gemensam lunchträning. Vi tror på att ha roligt tillsammans på jobbet och brukar säga att det enda vi tar seriöst är våra kunder. 

Vilken typ av arbetsplats vill du ha?

Är du driven, har ett IT-intresse och glimten i ögat? I så fall kan du gå hur långt som helst på Lime! Varmt välkommen att söka till vårt European Trainee Program med start i januari eller augusti varje år. Vi är alltid på jakt efter nya talanger.

Välkommen till Lime!


Om traineeprogrammet

Vårt European Trainee Program erbjuder unga talanger en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Traineeprogrammet kickar igång med fyra veckor på vårt HQ i Lund. Tillsammans med de andra traineerna från våra olika kontor får du intensiv utbildning samt mycket tid för teambuilding. Efter introperioden utgår du från ditt lokala kontor och börjar jobba hands-on med allting du lärt dig. Traineeåret avrundas med avrundas sedan med en weekendresa tillsammans med traineegänget. Helt enkelt en genial start på din karriär!

Du börjar i någon av dessa roller:

> Account Manager – Du jobbar med verksamhetsutveckling, komplex B2B-försäljning
och får stort eget ansvar direkt från start. Omväxlande och fartfyllt!

> Customer Success Manager – Genom relationsbyggande och merförsäljning hjälper du våra kunder att växa,
utvecklas och få ut det mesta av sin CRM-investering.

> Technical Project Manager – Du implementerar och skräddarsyr våra system för kundens behov
och utvecklar både deras verksamhet och får koda lite.

> Application Consultant - Du kommer bli en hejare på att koda när du jobbar med allt från integrationer mot andra system
till coola guider som förenklar vardagen för kunderna. En teknisk utmaning!

> Developer – Du utvecklar våra produkter, får lära dig att jobba i olika utvecklingsteam
samt testa på olika programmeringsspråk och teknologier.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjör, Ekonom, Systemvetenskap/IT

Utland

Ja, delvis

Mer om Lime och Traineeprogrammet