Consid är ett av landets snabbast växande konsultbolag inom IT, management och digital marknadsföring med visionen att skapa ett Sverige i digital framkant.

Våra 900 medarbetare arbetar dagligen med att utveckla våra kunders digitala resa med hjälp av teknisk innovation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovationer är vi med och skapar värde för våra kunder.

Bolaget har tre värdeord, vilka är entreprenörskap, engagemang och effekt. Våra värdeord är viktiga för oss och våra anställda, något som visat sig ge resultat i flera undersökningar. Bland annat har Dagens Industris Gasselföretag tilldelats oss åtta år i rad, Superföretag sju år i rad och Universums Sveriges bästa arbetsgivare två år i rad. Vi har även vunnit priser för de arbeten vi gjort för våra kunder, där bland Svenska Designpriset och Publishingpriset.


Träffa oss på Traineedagen

Consid #NextLevel Academy

På vårt seminarium kommer vi prata om Consid, vad vi är och vårt attraktiva traineeprogram. Vi avslutar med frågor & svar via vår chatt på vår utställarsida.  Om traineeprogrammet

Consids traineeprogram hålls i Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping, Jönköping och Uppsala och pågår i 1,5 år under heltid. Du blir heltidsanställd som vilken kollega som helst med full marknadsmässig lön men med alla förmåner det innebär att vara trainee hos oss. Programmet är uppdelat i tre huvudblock. Alla kurser innefattar både teoretiska såväl som praktiska moment och är skräddarsydda av våra erfarna experter och utbildare.

Traineeprogrammet är indelat i tre huvudblock om sex månader. Under programmets gång bygger du snabbt upp kompetens inom konsultyrket, IT och ledarskap. Utbildningar inom bland annat vårt affärsområde Excellerate samt olika event är en del av programmet. Dessa sker i regel på kvällar och helger.

Under hela resans gång kommer du vara ute på spännande kundprojekt och ansvara för viktiga uppgifter och moment i våra leveranser. Detta är ett fantastiskt sätt att bygga upp ditt CV på!

Ett starkt mentorskap är en av de främsta formerna för kompetensutveckling och nätverkande och är en viktig pelare i hela traineeprogrammets fundament. Alla traineer får en högst kompetent mentor från dag ett till slutet av Consid #nextlevel Academy.

Ta chansen att kombinera teknik och management och var med på resan där vi bygger det företag vi själva velat arbeta på och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med!

Utbildning

Kandidat eller masterexamen, alternativt genomgången YH-utbildning med fokus på IT och programmering.

Utland

Nej

Mer om Consid och Traineeprogrammet