Implema hjälper företag att skapa konkurrenskraftiga och effektiva affärsprocesser med hjälp av marknadens ledande affärssystem, SAP och Microsoft Dynamics. Vi erbjuder kompletta affärssystem baserat på marknadens kraftfullaste affärsstödslösningar till nishlösningar inom enskilda områden såsom integration, mobilitet och business intelligence.

I över 20 år har vi haft förmånen att få jobba med små, medelstora och stora kunder som oftast verkar internationellt i olika branscher. Vi är en aktiv och coachande partner som tar fullt projektansvar och totalansvar för att kartlägga och effektivisera våra kunders affärsprocesser. Vår unika verksamhetskunskap, förståelse för kundernas behov, samt vår långa erfarenhet gör att vi i varje projekt kan fokusera på effektiva lösningar samt skapa affärsnytta.


Om traineeprogrammet

Som trainee på Implema får du ypperliga förutsättningar för att snabbt utvecklas till en självgående konsult inom områden som försäljning, logistik, inköp, produktion, ekonomi, programmering och integration. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens och riktigt bra karriärsmöjligheter.

I början av traineeprogrammet introduceras gruppen till Implemas företagskultur, projektmetodik och konsultmannaskap – som är en grund till att företaget idag är ledande i Sverige när det gäller implementation av affärssystem. Vidare kommer individuell mentorstödd utbildning varvas med praktik och självstudier med målet att komma ut på kunduppdrag så snabbt som möjligt.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Civilingenjör, Ekonom, Systemvetare, Datavetare och Informatik

Utland

Finns möjlighet genom vissa projekt

Mer om Implema och Traineeprogrammet