OKQ8 Scandinavia har verksamhet i Sverige och Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med omkring 5 000 medarbetare. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen till fossilfria transporter och bidra till hållbara städer och samhällen. Med cirka 1 000 servicestationer, vår egen bank och ett av marknadens starkaste företagserbjudanden hjälper vi våra kunder och medlemmar att ställa om för en hållbar framtid. Läs gärna mer på okq8.se.


Om traineeprogrammet

Vårt Traineeprogram pågår under tolv händelserika månader och inleds med en introduktionsvecka på vårt huvudkontor i Stockholm. Därefter väntar fyra praktikperioder varav den första perioden innefattar både stations- och kundservicepraktik då det är viktigt för oss att du får en djup kunskap kring hela vår affär. Resterande praktikperioder fördelas inom ramen för det affärsområde som du kommer tillhöra, exempelvis Retail, Business to Business, Supply Chain, Finance eller Sustainability & Networks. Varje praktikperiod innebär både löpande arbete och projekt, samtidigt som du erbjuds coachning och ett strukturerat mentorskap.

Det unika med vårt traineeprogram är att strukturen inte är skriven i sten eftersom det är viktigt för oss att programmet individualiseras utifrån din kompetens och intresse, samt våra aktuella behov. Vi förväntar oss att du som trainee utvecklas snabbt, samtidigt som du bygger upp ett värdefullt nätverk av kollegor och nya vänner. Efter avslutat program erbjuds du en fortsatt utvecklande och spännande tillsvidareanställning inom OKQ8 Scandinavia.

 Certifierat traineeprogram

Utbildning

Master – eller civilingenjörsexamen. Vad som utgör basen i din utbildning är lite mer flexibelt men vi kan tänka oss att den exempelvis ligger inom Ekonomi, Business, Management, Hållbarhet, eller Logistik/Supply Chain.

Utland

Beroende på vart man hamnar inom organisationen kan det bli aktuellt att spendera tid på vårt kontor i Köpenhamn.

Mer om OKQ8 och Traineeprogrammet