Vi är ett av Nordens största tech- och konsultföretag med över 24 000 anställda som jobbar med alltifrån tjänster för datacenter och implementering av affärssystem, till expertrådgivning och AI. 

Visste du förresten att du har med oss att göra nästan varje dag? När du tar ut pengar i en bankomat, när du köper en tågbiljett online eller när du får ett digitalt meddelande om att det är dags att hämta ut ett paket du beställt. Du har förmodligen använt våra lösningar fler än en gång, där teamet bakom kulisserna för dessa lösningar är ett stort gäng strateger, kodare, analytiker, branschexperter och framtidsentusiaster.

I ett stort företag är du sällan ensam och därför är samarbete väldigt viktigt hos oss. När vi ska skapa magi och leverera nya lösningar ser vi till att blanda personer med olika kompetenser, bakgrunder och personligheter för att maxa kollaborationen. När vi rekryterar nya stjärnor till våra team gör vi gärna det med hjälp av gamification för att sudda ut oviktiga saker som kön, ålder och utseende. Då kan kunskap och personlighet komma fram och dominera istället. Kanske är det du?


Träffa oss på Traineedagen

Mer info inom kort. Seminariet hålls på Engelska. Om traineeprogrammet

Vad väljer du?

Vi vet att studierna inte alltid ger svar på vilken karriär som kommer passa just dig. För att underlätta ditt val erbjuder vårt Graduate program därför tre olika vägar:

Rotation Mjukvaruutveckling

För dig som förälskat dig i mjukvaruutveckling och som söker förståelse för hela utvecklingsprocessen erbjuder programmet en inriktning bestående av tre olika block. Under ett innehållsrikt år jobbar du med krav, utveckling och test i tre olika kunduppdrag och specialiserar dig därefter inom ett av dessa områden. Inriktningen ger erfarenhet och kunskap om hela systemutvecklingsprocessen.

Inriktningen startar två gånger om året - i februari och september - och inleds med två introduktionsveckor då du får lära känna företaget innan du börjar arbeta i projekt tillsammans med dina EVRY-kollegor.

Specialisering:

IT/Tech

Drömmen för dig som älskar tech. Du får arbeta med det senaste inom bland annat UX Design, AI, Robotics, Software Development (Java, .Net), Business Intelligence, och så mycket mer. Ansökan öppnar snart!

Economics och Business

Vässa dina business skills och bli en expert inom områden som Business Intelligence, Business Analytics, Projektledning och Enterprise Resource Planning.

Inriktningen startar en gång om året i september och inleds med introduktionsveckor då du får en fadder och möjlighet att lära känna företaget innan du börjar arbeta i projekt tillsammans med dina EVRY-kollegor.

Programmets innehåll

Under programmet ges fortlöpande utbildningar inom flera områden. Dessa varvas med skarpa kunduppdrag, där du får kontinuerligt stöd från faddrar och kollegor, och nätverksträffar med andra nordiska graduates i Riga, Oslo och Stockholm.

Vem är du?

För att verkligen trivas och utvecklas i rollen som en av våra Graduates så bör du vara en vetgirig och driven person. Vi tror också att du är bra på att bygga relationer och trivs med att jobba i tighta team med kollegor och kunder.

Utbildning

Ingenjörer, Ekonomer, Data/systemvetare

Utland

Ja, alla programmets deltagare samlas tre gånger under programmet för att lösa case och nätverka. Dessa Graduate Program Summits brukar hållas i Oslo, Riga och Stockholm.

Mer om TietoEvry och Traineeprogrammet