Vi i Familjen Helsingborg spår en spännande framtid och sätter utveckling i fokus. Som trainee i Familjen Helsingborg arbetar du med kvalificerade uppdrag samtidigt som du får personlig utveckling och ett brett nätverk. Hos oss kommer du att få värdefulla utbildningsdagar inom projektledning, presentationsteknik och samtalsteknik för att utveckla ditt ledarskap. Tillsammans med dina traineekollegor kommer du dessutom att få träffa ledning, politiker och specialister på studiebesök i Familjen Helsingborgs kommuner och därmed fördjupa dina kunskaper i offentlig sektor.

Familjen Helsingborg är en samarbetsorganisation som består av elva kommuner. I Familjen Helsingborg utvecklar vi vår stadsbygd tillsammans. Vi skapar de bästa förutsättningarna för livskvalitet hos invånare och livskraft hos företag. Vi vågar testa nya lösningar och arbetssätt. Känslan skapar Familjen Helsingborg. Vi är: Bjuv Båstad Helsingborg Höganäs Klippan Landskrona Perstorp Svalöv Åstorp Ängelholm Örkelljunga.


Träffa oss på Traineedagen

Traineeprogrammet i Familjen Helsingborg – din väg in i demokratibranschen

Vi i Familjen Helsingborg spår en spännande framtid och sätter utveckling i fokus. Hos oss arbetar du med kvalificerade uppdrag samtidigt som du får personlig utveckling och ett stort nätverk. Välkommen på vårt seminarium där vi berättar mer om traineeprogrammet, du får möjlighet att ställa frågor till nuvarande traineer och programmets projektledare. Välkommen!Om traineeprogrammet

Trainee i Familjen Helsingborg

Vi i Familjen Helsingborg spår en spännande framtid och sätter utveckling i fokus. Hos oss arbetar du med kvalificerade uppdrag samtidigt som du får personlig utveckling och ett stort nätverk. Som trainee i Familjen Helsingborg lägger du 70% av din arbetstid på arbetsplatsen och resterande 30% på utvecklingsdagar och ett gemensamt traineeprojekt.

Utvecklingsdagar

Som trainee i Familjen Helsingborg kommer du att få värdefulla utbildningsdagar inom områden som projektledning, presentationsteknik och samtalsteknik. Tillsammans med dina traineekollegor kommer du dessutom att få träffa ledning, politiker och specialister på studiebesök i Familjen Helsingborgs kommuner och därmed fördjupa dina kunskaper i offentlig sektor.

Bli en del av ett härligt team!

Som trainee i Familjen Helsingborg kommer du att driva ett projekt tillsammans med dina traineekollegor på. Du kommer att arbeta i en dynamisk grupp då traineerna har olika utbildningsbakgrunder. Ni får utbildning i gruppdynamik och projektledning för att skapa ett så effektivt team som möjligt. Vi värdesätter kreativa och nytänkande idéer för att utveckla vårt samarbete inom Familjen Helsingborg.

Ansök till traineeprogrammet

Ansök till traineeprogrammet senast den 15 mars.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjör, Ekonom, Systemvetare

Utland

Mer om Familjen Helsingborg och Traineeprogrammet