Intility erbjuder sina kunder en komplett IT-plattform, som just nu används av mer än 600 företag. Mer än 350 medarbetare, med en genomsnittsålder på 28 år, arbetar idag på Intility och bidrar tillsammans till att digitalisera morgondagens företag och skapa värdefulla lösningar.

Vill du arbeta på ett världsledande IT-företag som du är stolt över att representera? Vill du ha möjligheten att vara med och påpverka redan från första dag? Är du nyfiken och har som ambitioner att lära dig mer om teknik och IT? Då kan du vara den vi söker till Intilitys Management Traineeprogram.


Träffa oss på Traineedagen

Vad jobbar egentligen Intility med? Och hur är det att jobba i ett ungt IT-företag i Oslo? Häng med på ett samtal med tidigare Management Trainees och utforska marknaden som Intility jobbar i, det blir härligt!Om traineeprogrammet

Intilitys traineeprogram sträcker sig över 18 månader och du får från första dag arbeta som en fullvärdig anställd hos Intility på vårt huvudkontor i Oslo. Vår platta organisation ger dynamiska arbetsförhållanden med stora möjligheter till att ta egna initiativ och utvecklas individuellt. Under traineeperioden kommer du få värdefull erfarenhet från olika områden och ingående kunskap om företaget. Rätt kandidater har också goda karriärmöjligheter hos Intility även efter avslutad traineeperiod.

Hos Intility är alla anställda placerade på Intilitys egna kontor där IT och teknik är företagets kärnverksamhet. Som Management Trainee är du därför en del av vår tvärvetenskapliga miljö där kunskapsspridning står i fokus. Det är inte ett krav att ha en teknisk utbildning för att arbeta som Management Trainee hos oss, men vi vill att du är nyfiken på, och har ambitioner om att lära dig mer om IT och teknik.

Vi letar efter dig som har intresse för ett eller flera av följande områden:

- Data Science
- Analytics
- Project Management
- Program Management
- Service Level Management
- Finance & Business Controlling
- Product Management
- Advisory
- Sales & Marketing
- Customer Relationship Management Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjörer, Ekonomer, Marketing, HR och Data/Systemvetare

Utland

Ja, som Management Trainee arbetar du på vårt huvudkontor i Oslo - möjlighet i Sverige/Stockholm på sikt.

Mer om Intility och Traineeprogrammet