Tata Consultancy Services erbjuder IT-tjänster, konsulttjänster samt affärslösningar och har samarbetat med många av världens största företag i deras digitala transformation de senaste 50 åren. TCS är en del av Tata Group, Indiens största industrikonglomerat, och har över 450 000 av världens bäst utbildade konsulter i 46 länder.

 

TCS räknas till de allra största IT-tjänsteföretagen och är en erkänt attraktiv arbetsgivare med mängder med utmärkelser i och utanför Europa. TCS är en snabbväxande IT-gigant som driver innovation och förändring. Bolaget omsatte 20,9 miljarder USD under räkenskapsperioden som avslutades 31 mars 2019 och är noterat på både BSE (tidigare Bombay Stock Exchange) och NSE (National Stock Exchange) i Indien. TCS aktiva arbete mot klimatförändringar och prisbelönta arbete i samhällen över hela världen har belönats med en plats i ledande hållbarhetsindex som Dow Jones Sustainability Index (DJSI), MSCI Global Sustainability Index och FTSE4Good Emerging Index.


Träffa oss på Traineedagen

Upplev världen – bli en del av TCS!

10 år i rad har TCS blivit rankade som #1 i Sverige och Norden som leverantör av IT tjänster. Vi har ett nära samarbete med de flesta av Sveriges stora multinationella bolag. Som trainee hos TCS blir du en viktig del i utvecklingen av vår lokala organisation där du på sikt kommer att fungera som en brygga mellan kund och våra globala team. Under seminariet kommer du få höra mer om vårat traineeprogram Grow@TCS, hur vi hjälper våra kunder med deras digitaliseringsresa och vilka möjligheter du har att utvecklas hos oss.Om traineeprogrammet

Grow@TCS – Grow, Create, Think Digital

Om du vill ligga i framkant av den digitala utvecklingen är detta jobbet för DIG. I vårt unika traineeprogram Grow@TCS, får du uppleva det allra senaste i digital utveckling, jobba med de bästa i vår industri för att stödja svenska och globala storföretag I deras globala transformation. Vi ger dig en flygande start i din karriär, i en verkligt global och multikulturell miljö. Under ditt år i Grow@TCS utvecklas du genom varierande kurser och jobbträning, som kommer att ge dig en utvecklad professionell profil, utveckla industrispecifika kunskaper och lära dig programmering, projektledning och affärsanalys.

Bli en del av TCS tilsammans med traineer från hela Europa. Programmet börjar med en spännande tvåmånaders vistelse i Indien. Vi erbjuder dig ett tillsvidarekontrakt och lön från första dagen, och att få jobba tillsammans med några av de mest välkända och spännande varumärkena i Sverige.

Erbjudna roller

- IT Business Analyst
- Developer
- SAP-analyst

Programstart

September 2020Certifierat traineeprogram

Utbildning

Data/IT/Systemvetare, Business/Management/Economics

Utland

Yes, part of the onboarding is conducted in India

Mer om TCS och Traineeprogrammet