Nu har du chansen att söka det häftigaste traineeprogrammet för civilingenjörer och civilekonomer för att få en unik start på karriären i den absoluta framkanten av flyg- och rymdindustrin! GKN Aerospace är en av världens största oberoende leverantör av motorkomponenter, strukturer och specialprodukter till flygindustrin. Tillsammans är vi inom GKN Aerospace 17 000 anställda på 40 platser världen över.

Som oberoende leverantör har vi samarbeten med flera av världens ledande företag, t.ex. Ariane-raketerna med ESA (European Space Agency), RM12 motorn till JAS 39 Gripen, samt motorer till bl.a. Boeing och Airbus (Rolls-Royce, General Electrics och Pratt & Whitney). Som tillverkare av komponenter i över 90 % av alla världens civila flygplan är vi drivna till att ständigt ligga i den absoluta framkanten inom teknik, miljö och säkerhet!

Från huvudkontoret i Trollhättan leds verksamheten vid 11 olika enheter i Sverige, Norge, USA och Mexiko. Tillsammans bildar dessa enheter ”Engine Systems” inom GKN:s Aerospace-division.


Träffa oss på Traineedagen

”Making Things Fly”

Vad vet du om flyg- och rymdindustrin? Vad får folk att flyga och vem möjliggör din weekend till New York?

Häng med på en workshop där du får lära dig mer om företaget som utvecklar dagens och framtidens jetmotorer. Förutom att lära dig mer om GKN Aerospace och den växande flygindustrin så får du även delta i en interaktiv workshop med guesstimations.

Ta chansen att träffa årets traineer som berättar om sina tankar om flygindustrins möjligheter och erfarenheter av traineeprogrammet.

Vill du vara med och lyfta världen?Om traineeprogrammet

GKN Aerospaces traineeprogram firar 30 år av framgång, där tidigare traineer kontinuerligt tagit ledar- och nyckelroller inom organisationen. Programmet syftar till att ge nyexaminerade möjligheten till en professionell och personlig utveckling i en utmanande internationell miljö. Du får fast anställning från din första dag på GKN och med den en unik insyn i flyg- och rymdindustri. Samtidigt får du också en chans att påverka människors liv genom att göra världen mindre och mer lättillgänglig.

Programmet pågår i 18 månader, där de första 12 månaderna genomförs i Trollhättan (ca 30 minuters pendling från Göteborg). Tiden delas lika mellan individuell praktik på 4-6 avdelningar inom företaget.  Under programmet uppmuntras att resa och möta ledande personer och företag inom flyg-, militär- och rymdindustrin, för att skapa ditt egna unika globala nätverk. Programmet avslutas med en 6 månader lång utlandspraktik inom GKN Aerospace.  Som Trainee på GKN Aerospace får du chansen att arbeta med Ledarskap, Produkt- och Produktionsutveckling, Teknik, Material, Inköp, Logistik eller Kvalitet. Målet är att du en dag ska arbeta som ledare eller specialist inom ditt område. Certifierat traineeprogram

Utbildning

Civilingenjör inom Maskinteknik, Materialteknik, Teknisk Fysik, Industriell Ekonomi eller motsvarande. Civilekonom inom Företagsekonomi, Finans eller motsvarande.

Utland

Programmet avslutas med en 6 månader lång utlandspraktik inom GKN Aerospace eller hos någon av våra samarbetspartners eller leverantörer.

Mer om GKN Aerospace och Traineeprogrammet