Intility är en nästa generations cloud-plattform i stark tillväxt. Intility består av nära 300 medarbetare som bidrar till att digitalisera morgondagens företag. Intility uppgraderas kontinuerligt med ny funktionalitet och inkluderar ett stadigt ökande antal integrerade cloud-tjänster så som Microsoft Azure, Office 365, Amazon Web Services och Salesforce.

Vill du jobba för ett världsledande IT-företag med ett koncept du kan vara stolt över att få representera? Vill du ha kraften att påverka redan från dag ett? Är du nyfiken och intresserad av personlig utveckling och utmaningar? Då kan du vara rätt person för att vidareutveckla Intility.


Träffa oss på Traineedagen

Digitalisering präglar idag alla branscher, men komplexiteten för att både utveckla och drifta IT-system ökar i en accelererande takt. Vi berättar om hur vi som Europas snabbast växande Cloud-företag hjälper våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet genom att ta ett helhetsansvar för deras IT-lösning, samtidigt som vi ger dem verktygen att fortsätta digitalisera sin verksamhet.Om traineeprogrammet

Management Trainee – Unik möjlighet i ledande IT-företag i Norge

Intility är ett företag med stark tillväxt, och just nu letar vi efter energiska medarbetare till vårt Management Trainee Program til at arbeta på vårt huvudkontor i Oslo.

Vi söker dig som är hungrig och initiativrik, och som vill arbeta hårt för att bli en viktig resurs i företagets utveckling. Rätt kandidater ser möjligheter, snarare än problem, och drivs av en vilja att ständigt förbättras och utvecklas i samarbete med de bästa inom sina områden.

Aktuella avdelningar:

Device Services
Digital Advisory
Project Management
Finance & Business Controlling
Sales & Marketing
Cloud Infrastructure
Talent Management

Du blir en del av en attraktiv och teamorienterad arbetsmiljö med bred kompetens och en informell umgängesform. Vår platta organisation ger dynamiska arbetsförhållanden med stora möjligheter för egna initiativ och individuell utveckling. Traineeprogrammet varar i 18 månader. Rätt kandidater ges stor möjlighet till påverkan när det gäller att forma sin egen väg i utvecklingsprogrammet och innehåll i vidare anställning.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjörer, Ekonomer och Data/Systemvetare

Utland

Ja, som Management Trainee arbetar du på vårt huvudkontor i Oslo - möjlighet i Sverige/Stockholm på sikt.

Mer om Intility och Traineeprogrammet