Acando är Nordens ledande konsultbolag inom management & IT som brinner för att inspirera och stödja våra kunder i deras förändringsresor. Vi levererar bestående värde och innovativa lösningar genom att kombinera affärsförståelse och förändringsledning med ett djupt tekniskt kunnande. Vi erbjuder ett av de bästa och mest eftertraktade traineeprogrammen på marknaden.


Träffa oss på Traineedagen

Hur blir vi så grymma lagspelare?

Acandos leveranser kännetecknas av att vi jobbar i team, där gruppeffektivitet och skarpa projektleveranser har första prioritet. Vi är ett bolag fullt av otroligt duktiga människor som är grymma på att lösa komplexa problem. Tillsammans har vi ett ständigt fokus på HUR, inte bara VAD, vi levererar i projekten. Detta gör våra konsulter och leveranser oerhört vassa.
 
Under vårt seminarium på TraineeDagen tänkte vi ta tillfället i akt att berätta lite mer om Acando How och hur vi tränar på att bli grymma lagspelare och våra bästa jag.



Om traineeprogrammet

Sedan starten 2005 har vårt treåriga traineeprogram etablerats som ett av marknadens mest populära. Målet är att utveckla marknadens bästa konsulter med mindre än fem års erfarenhet. Det gör vi genom att träna våra traineer i konsultmässighet, projektledning och affärsmässighet samtidigt som de levererar i våra kunduppdrag. Vi har också ett stort fokus på personlig utveckling och erbjuder alla traineer mentorer och ett stort nätverk för att driva denna utveckling.



Certifierat traineeprogram

Utbildning

Civilingenjörer, system/datavetare, affärssystemvetare eller civilekonomer

Utland

Vi erbjuder traineeprogrammet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås och även i Norge.

Mer om Acando och Traineeprogrammet