Förbundet för Sveriges ekonomer

Civilekonomerna är ett fackförbund och en intresseorganisation för akademiskt utbildade ekonomer. Med 44 000 medlemmar är vi Sveriges största nätverk för ekonomer och den självklara partnern genom hela karriären. Vi arbetar för att stärka våra medlemmar i viktiga frågor som lön, balans i livet, kompetensutveckling och jämställdhet. Ingen kan ekonomer som vi. 

Certifierat Traineeprogram

Antalet traineeprogram ökar snabbt bland svenska företag. Samtidigt är det otydligt vad det egentligen innebär att vara trainee. För att underlätta för både företag och sökande har TraineeGuiden.se tillsammans med Civilekonomerna tagit fram ett certifikat för traineeprogram. Certifikatets syfte är att underlätta för sökande av traineeprogram genom att belysa bra strukturerade program och samtidigt ge arbetsgivare vägledning om vad som bör ingå i ett traineeprogram.
 


Träffa oss på Traineedagen

Vår karriärrådgivare Vera hjälper dig som vill få ditt CV granskat av en expert och har frågor om ansökningar och din karriär. Samuel Ellemark som är ansvarig för Civilekonomernas nyexade medlemmar finns på plats för den som undrar hur livet som nybakad ekonom är och varför du ska välja ett traineeprogram som är certifierat. Har du frågor om vad förbundet kan göra för dig sista tiden som student finns även Emma Waldo som är studentmarknadsförare för Civilekonomerna på plats.



Mer om Civilekonomerna