SJs affärsidé är att SJ ska erbjuda marknadens mest kundnära och hållbara resande i egen regi och i samarbete med andra. Det innebär att vi ska vara bäst på att tillgodose kundens behov och att socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar ska gå hand i hand genom vår verksamhet

Koncernen har 4 500 medarbetare och en omsättning om ca 7 800 MSEK. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av SJs 1 200 avgångar från 284 stationer


Träffa oss på Traineedagen

Om traineeprogrammet

Vi letar efter Sveriges största talang till vårt Management Trainee program med start hösten 2019. Arbetsuppgifterna är utmanande och stimulerande och från dag ett kommer du ut i verksamheten på egna uppdrag. Målet är att Du efter avslutat Traineeprogram är redo att axla en nyckelroll inom koncernen.

Som Management Trainee får Du:

• Möjlighet att arbeta med strategiska och operativa frågor på 6-8 avdelningar.
• Introduktionsutbildning för nya ledare som ger en god förståelse i hur verksamheten leds och drivs, samt ett stort nätverk att samarbeta inom.
• Coachning av tidigare Traineer
• Ett skräddarsytt Traineeprogram som Du själv har möjlighet att anpassa
• Möjlighet till en mentor efter avslutat Traineeår som stöd i början av din karriär.
• Driva rekryteringen av efterföljande års Trainee.

Du kommer vara placerad på vårt fina huvudkontor på Vasagatan i Stockholm, med utsikt över Stadshuset och våra tåg. Självklart erbjuds Du konkurrenskraftig lön och får ta del av SJs förmåner för anställda.



Certifierat traineeprogram

Utbildning

Nyutexaminerade civilingenjörer/ civilekonomer

Utland

Mer om SJ AB och Traineeprogrammet