På Lime älskar vi CRM och kundvård!

I snart 30 år har vi hjälpt företag nå bättre resultat med IT-lösningar inom Customer Relationship Management (CRM) som vi själva utvecklar, säljer och supportar. Trots att vi gärna skryter om att vi haft en tillväxt på 20 % per år sen millennieskiftet är vi ganska ödmjuka. Idag är vi över 230 kollegor och Nordens ledande CRM-leverantör med kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Vi tror inte att en arbetsplats bara är ett kontor dit du går för att utföra ett arbete. Vi tycker att det ska vara mycket mer än så. Vi jobbar hårt, men blandar det med obligatorisk 3-fika, roliga resor och gemensam lunchträning. Vi tror på att ha roligt tillsammans på jobbet och brukar säga att det enda vi tar seriöst är våra kunder. 

Vilken typ av arbetsplats vill du ha?

Är du driven, har ett IT-intresse och glimten i ögat? I så fall kan du gå hur långt som helst på Lime! Varmt välkommen att söka till vårt Nordic Trainee Program med start i januari eller augusti, alternativt våra andra roliga tjänster. Vi är alltid på jakt efter nya talanger.

Välkommen till Lime!

Träffa oss på Traineedagen

Med energi och passion skapar vi en bättre vardag för våra kunder. Vi vill att du ska hänga med oss på resan. Vi behöver alltid människor som drivs av att träffa VD:ar, försäljningschefer och andra beslutsfattare ute bland företagen i Norden. Detta är personer som behöver din och vår hjälp att bli bättre på att arbeta smartare och effektivare med vårt stöd. Men viktigast är att vi hjälper deras kollegor att få en roligare arbetsdag.

Seminarie: Låt oss berätta hur vi hjälper dig att bli en expert inom Sales Tech och hur dina spännande dagar kommer se ut hos oss på Lime Technologies.  

Vi tror på dig, du kommer att forma vår framtid. Resan har börjat och vi vill att du ska hänga med!



Om traineeprogrammet

Vi letar alltid efter härliga och passionerade talanger med ett starkt intresse för IT, teknik och försäljning. Nu söker vi dig som vill bli en del av Nordens vassaste CRM-team och vårt Nordic Trainee Program med start i januari eller augusti 2020!

Med gedigen utbildning tillsammans med utmanande projekt garanterar vi dig en brant utvecklingskurva som Nordic Trainee. Du får en senior kollega som mentor som kan ge dig vägledning och stöd under hela programmet som löper under 12 månader. En genial start på din karriär helt enkelt!

Du börjar i någon av dessa roller:

Account Manager – Du jobbar med verksamhetsutveckling, komplex B2B-försäljning och får stort eget ansvar direkt från start. Omväxlande och fartfyllt!

Technical Project Manager – Du implementerar och skräddarsyr våra system för kundens behov och utvecklar både deras verksamhet och får koda lite.

Application Consultant - Du kommer bli en hejare på att koda när du jobbar med allt från integrationer mot andra system till coola guider som förenklar vardagen för kunderna. En teknisk utmaning!

Developer – Du utvecklar våra produkter, får lära dig att jobba i olika utvecklingsteam samt testa på olika programmeringsspråk och teknologier.



Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjör, ekonom, systemvetenskap/IT

Utland

Ja, delvis.

Mer om Lime och Traineeprogrammet