Bring är en del av den nordiska koncernen Posten Norge som utvecklar och levererar helhetliga lösningar inom post, kommunikation och logistik. Koncernen har två varumärken; Posten som vänder sig till privatkunder i Norge, och Bring som vänder sig till företagskunder i hela Norden och privatkunder utanför Norge. Vi hjälper våra kunder med allt från e-handel till läkemedelstransporter och hanterar allt från brev till tungt gods. Vår vision är att göra vardagen enklare och världen mindre!

Posten Norge består idag av 13 000 medarbetare som alla jobbar hårt för att anpassa sig i en marknad i stor förändring. I koncernen satsas det mer än någonsin på innovation och digitalisering och områden som AR (augmented reality), VR (virtual reality), robotisering och AI (artificial intelligence) är alla en del av detta. Hållbarhet och miljö är ett av våra viktigaste satsningsområden. 2008 satte vi ett mål om att minska våra utsläpp med 40% till 2020, detta uppnådde vi redan 2017. Vårt nya mål? Att bara använda oss av förnybar energi i samtliga fordon och byggnader innan 2025. Vi hoppas att du vill vara med på resan!


Träffa oss på Traineedagen

Strategi, IT eller logistik?

Land, roll och inriktning – du väljer i Brings traineeprogram
Oslo, Stockholm eller Köpenhamn?
Projektledare, utvecklare eller HR-chef?

Vill du höra om ett traineeprogram med stort fokus på personlig utveckling och där du erbjuds mycket ansvar och valfrihet redan från första dagen? Delta då på seminariet om Posten Norge och Brings traineeprogram!

Bring är en del av Posten Norge-koncernen och under vårt seminarium kommer de nuvarande traineerna Sarah Bjärkby och Fredrik Greftén dela med sig av personliga erfarenheter och upplevelser från traineeprogrammet. Seminariet kommer även att ge dig insikter i vad koncernen söker hos en trainee och ett axplock av de jobbmöjligheter som finns i en nordisk post- och logistikkoncern. Om traineeprogrammet

Brings traineeprogram är en unik möjlighet att kombinera och utveckla kunskap och nätverk i en stor nordisk koncern. Positionen som trainee ger en fantastisk början på en karriär som en av nyckelpersonerna i vår organisation. 

Traineeprogrammet pågår i två år och under denna tid är traineen på tre valbara längre placeringar på olika ställen i koncernen. Förutom en månad under första året som är helt dedikerad till att besöka driftsmiljöer, har man även chansen att få ledarskapserfarenhet i produktion. Detta ger chans till mycket god helhetsförståelse och insikt i organisationen.

Som en del av traineeprogrammet kommer du märka att din personliga utveckling står i fokus. Traineerna uppmanas och stöttas i att utarbeta en egen utvecklingsplan för traineeperioden och fortsatt karriär. Det finns en stor stödapparat kring traineen med traineekoordinator, den närmaste ledaren och en personlig mentor som hjälper traineen med den yrkesmässiga och personliga utvecklingen. Parallellt med de olika placeringarna anordnas ledarskapsutbildningar och kurser i arbetsmetodik. Kompetensdagar varje månad tillför ny kunskap om Brings organisation, strategi, marknad och värdekedja.

Vi söker traineer från alla nordiska länder. Med bas i antingen Oslo, Stockholm eller Köpenhamn har du möjlighet att arbeta i hela Norden.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjörer, Ekonomer, Data/Systemvetare och övriga med inriktning: logistik, ekonomi, IT, innovation, ledarskap, projektledning, strategi, HR, marknadsföring, samhällskunskap, miljö och CSR

Utland

Ja, åtminstone en av de tre placeringarna är utomlands. Gemensamt för alla traineer är att första hospitering är i Oslo.

Mer om Bring och Traineeprogrammet