Vi är en konsultfirma som agerar på den globala marknaden med stark lokal närvaro. Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål genom att kombinera vår branschkunskap, innovationsförmåga, tekniska kompetens, lokala närvaro och globala leveranskapacitet. Med 40 års erfarenhet av att skapa och driva samhällsbärande och affärskritiska lösningar är CGI den självklara partnern på den digitala resan och kan erbjuda den optimala kombinationen av verksamhetsnära konsulttjänster med digital framkant.


Träffa oss på Traineedagen

CGI Selected - Livet som konsult på traineeprogrammet CGI Selected

”Vi utvecklar marknadens vassaste konsulter med fem års erfarenhet – på tre år”

Hur kan vi lyckas med det här? CGI Selected är Sveriges enda treåriga traineeprogram som genom en kombination av upplevelsebaserad träning och utmanande konsultuppdrag accelererar lärande och skapar grymma konsulter!

CGI är ett stort IT- och managementkonsultföretag som verkar inom många industrier. CGI Selected är en viktig del av att utveckla framtida nyckelpersoner i företaget och präglas av en stark gemenskap som återspeglas i CGIs kultur. Det första året av traineeprogrammet fokuserar på konsultmässighet, det andra på projektledning och det sista på affärsutveckling, allt detta medan du skapar vänner för livet.

Under vårt seminarium kommer ni få lyssna till hur livet som konsult är och få höra om spännande uppdrag på CGI. Spänn fast säkerhetsbältena så kör vi! Om traineeprogrammet

CGI Selected 

Sedan starten 2005 har vårt treåriga traineeprogram etablerats som ett av marknadens mest populära. Målet är att utveckla marknadens bästa konsulter med mindre än fem års erfarenhet. Det gör vi genom att träna våra traineer i konsultmässighet, projektledning och affärsmässighet samtidigt som de levererar i våra kunduppdrag. Vi har också ett stort fokus på personlig utveckling och erbjuder alla traineer mentorer och ett stort nätverk för att driva denna utveckling.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjörer, systemvetare och ekonomer

Utland

Traineeprogrammet ges i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Karlstad. Tack vare vår globala organisation så kan det också finnas möjligheter till utlandsprojekt.

Mer om CGI Selected och Traineeprogrammet