Consid är ett av landets snabbast växande konsultbolag inom IT med visionen att skapa ett Sverige i digital framkant.

Våra 1300 medarbetare arbetar dagligen med att utveckla våra kunders digitala resa med hjälp av teknisk innovation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovationer är vi med och skapar värde för våra kunder.

Bolaget har tre värdeord, vilka är entreprenörskap, engagemang och effekt. Våra värdeord är viktiga för oss och våra anställda, något som visat sig ge resultat i flera undersökningar. Bland annat har Dagens Industris Gasselföretag tilldelats oss åtta år i rad, Superföretag sju år i rad och Universums Sveriges bästa arbetsgivare två år i rad.


Träffa oss på Traineedagen

Consid #NextLevel Academy

På vårt seminarium kommer vi prata om Consid, vad vi är och vårt attraktiva traineeprogram. Vi avslutar med frågor & svar.  Om traineeprogrammet

Efter endast ett år av Consids traineeprogram blev vi utsedda till det näst bästa traineeprogrammet i Sverige!

Consids traineeprogram hålls i 13 orter runt om i Sverige som bland annat Stockholm Göteborg, Malmö och Jönköping. Programmet håller på i 1,5 år under heltid. Du blir heltidsanställd som vilken kollega som helst med full marknadsmässig lön men med alla förmåner det innebär att vara trainee hos oss. Programmet är uppdelat i tre huvudblock med en kombination av praktiskt arbete och teoretiska delar i form av kurser och certifieringar.

Under programmets gång bygger du snabbt upp kompetens inom konsultyrket som junior utvecklare samt får kurser inom programmering. arbetsmetoder och ledarskap.

Under hela resans gång kommer du vara ute på spännande kundprojekt och ansvara för viktiga uppgifter och moment i våra leveranser. Detta är ett fantastiskt sätt att bygga upp ditt CV på!

Ett starkt mentorskap är en av de främsta formerna för kompetensutveckling och nätverkande och är en viktig pelare i hela traineeprogrammets fundament. Alla traineer får en högst kompetent mentor från dag ett till slutet av Consid #nextlevel Academy.

Ta chansen att vara med på resan där vi bygger det företag vi själva velat arbeta på och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med!

Utbildning

Ingenjörer, Systemvetare, Mjukvaruutvecklare, Datavetenskap

Utland

Nej

Mer om Consid och Traineeprogrammet