Implema är ett svenskägt, ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem.

Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser. Vi skapar den snabbaste vägen till framtidens affärssystem och hjälper våra kunder att effektivisera och bibehålla effektiva affärsprocesser även i framtiden. På Implema får du chansen att jobba med marknadens ledande affärssystem, SAP och Microsoft Dynamics. Vi jobbar kundnära med frågorna som står högst på agendan – att digitalisera för att öka och bibehålla konkurrenskraften.

Implema har i dagsläget ca 170 anställda och har huvudkontor i Stockholm. Vi har även lokala kontor i Umeå, Sundsvall, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Göteborg, Malmö samt ett eget driftscenter i Örebro.


Träffa oss på Traineedagen

Från student till konsult på Implema!

Under Implemas seminarium kommer du att få träffa Louise Haavisto och Alexander Cederstrand, båda tidigare traineer på Implema som nu arbetar som Applikationskonsulter hos oss! De kommer att berätta mer om vad vi gör på Implema, hur livet som konsult kan se ut och såklart ge mer information om vårt fantastiska traineeprogram. Helt enkelt ett seminarium fyllt av inspiration och information för dig som är nyfiken på möjligheten att jobba med digitalisering i en framtidsbransch.

Hoppas vi ses!Om traineeprogrammet

Implemas traineeprogram ger dig som nyexaminerad en gedigen grund att stå på i din fortsatta karriär hos oss. Som trainee på Implema kommer du bland annat att få lära dig mer om projektmetodik, konsultmannaskap och vårt unika arbetssätt som vi kallar Implema Way. Du kommer även få möjlighet att specialisera dig inom ett affärsområde och under hela programmet guidas du av en egen mentor från företaget.

Som trainee på Implema blir du utbildad applikationskonsult alternativt integrationskonsult inom ett av våra affärssystem SAP eller Microsoft Dynamics. De inriktningar som vi erbjuder är bland annat inom:

-        Logistik
-        Finans/ekonomi
-        Integration
-        Analytics (CRM/BI)
-        Utveckling

Vi har en stark gemenskap på Implema och det speglar sig även i våra traineegrupper. Under traineeprogrammet åker gruppen på gemensamma resor runt om i Sverige för att besöka våra olika kontor, det erbjuds även tillfällen för både After Work och gemensamma middagar.

Varmt välkommen med din ansökan

Vi har ansökningsperiod under vintern 2022/2023 och startar nästkommande traineeprogram i juni 2023.

Vill du också jobba kundnära, vara med i utvecklingen och få en flygande start in i en framtidsbransch? Ansök till Implemas traineeprogram, vi ser fram emot att träffa dig!Certifierat traineeprogram

Utbildning

Civilingenjör, Civilekonom, Ekonom, Industriell ekonomi, Maskinteknik, Datavetenskap och Systemvetenskap

Utland

Traineeprogrammet är lokaliserat i Sverige

Mer om Implema och Traineeprogrammet