OKQ8 Scandinavia har verksamhet i Sverige och Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi drivs av att, tillsammans med våra medlemmar och kunder, vara med och påverka hela samhällets omställning till en hållbar morgondag. I Sverige har vi 743 stationer över hela landet och vi erbjuder produkter till industrier, sjöfart, verkstäder och jordbruk. Vi satsar också stort på hållbar energiförsörjning med klimatsmart elavtal, solpaneler och laddning för elbilar.


Träffa oss på Traineedagen

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck.

Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Lär dig mer om vår resa mot en fossilfri framtid på vårt seminarium.Om traineeprogrammet

Vårt Traineeprogram pågår under tolv händelserika månader och inleds med en introduktionsvecka på vårt huvudkontor i Stockholm. Därefter väntar fyra praktikperioder varav den första perioden innefattar både stations- och kundservicepraktik då det är viktigt för oss att du får en djup kunskap kring hela vår affär. Resterande praktikperioder fördelas inom ramen för det affärsområde som du kommer tillhöra, exempelvis Retail, Business to Business, Supply Chain & Asset Development, Finance eller Sustainability & Communications. Varje praktikperiod innebär både löpande arbete och projekt, samtidigt som du erbjuds coachning och ett strukturerat mentorskap.

Det unika med vårt traineeprogram är att strukturen inte är skriven i sten eftersom det är viktigt för oss att programmet individualiseras utifrån din kompetens och intresse, samt våra aktuella behov. Vi förväntar oss att du som trainee utvecklas snabbt, samtidigt som du bygger upp ett värdefullt nätverk av kollegor och nya vänner. Efter avslutat program erbjuds du en fortsatt utvecklande och spännande tillsvidareanställning inom OKQ8 Scandinavia.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ekonomi, Business, Management/Development, Supply Chain, Ingenjör, Systemvetare/IT

Utland

Nej

Mer om OKQ8 och Traineeprogrammet