OKQ8 Scandinavia har verksamhet i Sverige och Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi drivs av att, tillsammans med våra medlemmar och kunder, vara med och påverka hela samhällets omställning till en hållbar morgondag. I Sverige har vi 743 stationer över hela landet och vi erbjuder produkter till industrier, sjöfart, verkstäder och jordbruk. Vi satsar också stort på hållbar energiförsörjning med klimatsmart elavtal, solpaneler och laddning för elbilar.


Träffa oss på Traineedagen

Mot en fossilfri framtid.

Vi kommer berätta om vårt Traineeprogram, vad vi erbjuder inom ramen för programmet men också vilka spännande möjligheter du har efter programmets slut.

Vidare kommer vi prata om vad som sker inom bolaget till följd av den omställning hela vår bransch måste göra för en hållbar morgondag och varför vi anser att du ska bli en del av OKQ8:s resa dit. Hos oss på OKQ8 får du vara med och bidra till hållbar utveckling, på riktigt!

Hoppas vi ses!Om traineeprogrammet

Vårt Traineeprogram pågår under tolv händelserika månader och inleds med en introduktionsvecka på vårt huvudkontor i Stockholm. Därefter väntar fyra praktikperioder varav den första perioden innefattar både stations- och kundservicepraktik då det är viktigt för oss att du får en djup kunskap kring hela vår affär. Resterande praktikperioder fördelas inom ramen för det affärsområde som du kommer tillhöra, exempelvis Retail, Business to Business, Supply Chain & Asset Development, Finance eller Sustainability & Communications. Varje praktikperiod innebär både löpande arbete och projekt, samtidigt som du erbjuds coachning och ett strukturerat mentorskap.

Det unika med vårt traineeprogram är att strukturen inte är skriven i sten eftersom det är viktigt för oss att programmet individualiseras utifrån din kompetens och intresse, samt våra aktuella behov. Vi förväntar oss att du som trainee utvecklas snabbt, samtidigt som du bygger upp ett värdefullt nätverk av kollegor och nya vänner. Efter avslutat program erbjuds du en fortsatt utvecklande och spännande tillsvidareanställning inom OKQ8 Scandinavia.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ekonomi, Business, Management/Development, Supply Chain, Ingenjör, Systemvetare/IT

Utland

Nej

Mer om OKQ8 och Traineeprogrammet