Sofigate är ett nordiskt IT-konsultbolag med fokus på management och teknik. Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa med fokus på strategi, digitala transformationer och tekniska lösningar. Vi arbetar med branschledande företag tvärs över sektorer i syfte att snabbare nå marknaden, reducera kostnader, skapa affärsvärde och öka tillväxten.


Om traineeprogrammet

Traineeprogrammet pågår under ett år och är utformat kring tre huvudområden: Traineeprojektet, praktiskt konsultarbete och konsultkompetens.

Traineeprojektet löper över hela trainee-året där ni kommer arbeta mot en sponsor som ni ska leverera mot. När traineeprojektet har avslutats är tanken att leveransen ska implementeras.

Praktiskt konsultarbete innefattar arbetet som konsult ute i verkliga kundprojekt. Tillsammans med erfarna kollegor från Sofigate kommer du ges möjlighet att ta en aktiv roll ute i leverans mot kund.

Utveckling av konsultkompetens fokuserar på noga utvalda kurser som stödjer dig i din personliga och professionella utveckling. Kurserna hålls på våra kontor i Sverige, Finland och Danmark där du dessutom får möjlighet att lära känna både finska och danska trainees.

Som en del i programmet finns möjlighet att åka en vecka till Sofigates kontor i Malaga, där kurser varvas med konsultarbete, traineeprojekt och mycket sol!Certifierat traineeprogram

Utbildning

Master inom en ingenjörs, IT-, ekonomi- eller managementutbildning.

Utland

Utlandsresor förekommer

Mer om Sofigate och Traineeprogrammet