Sopra Steria är Europas ledande konsultbolag inom digital transformation. Vi är 47 000 kollegor i 30 länder som är experter inom IT och management. Sopra Steria har blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser, Karriärföretag 2022 och av Gartner som ett topp 5 bolag inom digital transformation. Tillsammans skapar vi förändring på riktigt genom digitalisering för några av världens främsta bolag inom både privat och offentlig sektor.

Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I Sverige hittar du oss i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund där var tredje medarbetare är kvinna. Vi har en stark kultur med hjärta och innovation i fokus och tror på att det är när vi delar med oss av vår kunskap som vi bygger långsiktiga relationer. Tillsammans når vi längre.


Träffa oss på Traineedagen

Om traineeprogrammet

Sopra Sterias traineeprogram Accelerate är för dig som är nyexaminerad inom IT och vill kickstarta din karriär som konsult. Du blir anställd från dag ett och får en marknadsmässig lön genom hela det treåriga programmet.

Vi vet att den största utvecklingen som konsult sker genom att jobba i riktiga kunduppdrag och att få lära sig i skarpt läge. Därför är du konsult från dag ett och kommer till största delen att bygga din kompetens genom att jobba i utmanande uppdrag hos någon av våra kunder. Parallellt med ditt uppdrag erbjuder vi dig utbildning som stärker din kompetens och ger dig relevanta verktyg inom flera olika verksamhetsområden. Alla kurser är skräddarsydda för att du snabbt ska utvecklas i konsultrollen och träna tillsammans med kollegor i en trygg miljö. Inom programmet ges du möjlighet att bygga ett brett nätverk både genom arbete i projekt och uppdrag med övriga kollegor inom Sopra Steria, och genom utbyte av erfarenheter med tidigare års deltagare i programmet.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Systemvetare/IT, Ingenjör, Ekonom

Utland

Mer om Sopra Steria och Traineeprogrammet