Vet du att du troligtvis har med oss på Tietoevry att göra varje dag? När du tar ut pengar i en automat, köper en tågbiljett online eller när du swishar en kompis, that’s us!

Vare sig du är en strateg, kodare, analytiker eller framtidsentusiast kommer du att hitta ett hem på Tietoevry. Hos oss kan du göra ett avtryck och vara med och forma framtiden, for good. På Tietoevry skapar vi digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Vi är över 24 000 anställda globalt och jobbar med allt från datacenter och implementering av affärssystem, till systemutveckling och AI.

När vi rekryterar nya stjärnor till våra team gör vi gärna det med hjälp av gamification för att sudda ut oviktiga saker som kön, ålder och utseende. Då kan kunskap och personlighet komma fram och dominera istället, kanske är det du?


Träffa oss på Traineedagen

TIETOEVRYs graduateprogram

Några av våra tidigare traineer kommer att prata om våra personliga upplevelser av vårt första år på EVRY.

Även om vi idag jobbar inom olika delar av EVRY började vår resa tillsammans.

Låter det här som något för dig? Kom förbi och lyssna och ställ frågor.

Vi ses där!Om traineeprogrammet

Vi vet att studierna inte alltid ger svar på vilken karriär som kommer passa just dig. För att underlätta ditt val erbjuder vårt graduateprogram därför tre olika spår:


ROTATIONS-SPÅR

För dig som förälskat dig i mjukvaruutveckling och som söker förståelse för hela utvecklingsprocessen erbjuder programmet en inriktning bestående av tre olika block. Under ett innehållsrikt år jobbar du med krav, utveckling och test i tre olika kunduppdrag och specialiserar dig därefter inom ett av dessa områden. Inriktningen ger erfarenhet och kunskap om hela systemutvecklingsprocessen.

SPECIALIST-SPÅR

IT/TECH-INRIKTNING
Drömmen för dig som älskar tech! Du får arbeta med det senaste inom bland annat UX Design, AI, Robotics, Software Development (Java, .Net), Business Intelligence, och så mycket mer!

BUSINESS-INRIKTNING
Vässa dina business skills och bli en expert inom områden som Business Intelligence, Business Analytics, Projektledning och Enterprise Resource Planning.


PROGRAMMETS INNEHÅLL

Under programmet ges fortlöpande utbildningar inom flera områden. Dessa varvas med skarpa kunduppdrag, där du får kontinuerligt stöd från faddrar och kollegor, och nätverksträffar med andra nordiska graduates i Riga, Oslo och Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att verkligen trivas och utvecklas i rollen som en av våra graduates så bör du vara en vetgirig och driven person. Vi tror också att du är bra på att bygga relationer och trivs med att jobba i tighta team med kollegor och kunder.

Utbildning

Ingenjörer, Ekonomer, Data/systemvetare

Utland

Ja, alla programmets deltagare samlas tre gånger under programmet för att lösa case och nätverka. Dessa Graduate Program Summits brukar hållas i Oslo, Riga och Stockholm.

Mer om TietoEvry och Traineeprogrammet