Vi har elektrifierat industrier, levererat el till bostäder och genom innovation och samarbete bidragit till utvecklingen av vårt samhälle i mer än 100 år. Vårt mål är att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. För att lyckas måste vi, som ett av Europas största energibolag, först bli helt fossilfria själva.

Men det räcker inte. Vi är övertygade om att vi måste se utanför vår egen industri för att verkligen åstadkomma en förändring.


Träffa oss på Traineedagen

Shape the path towards fossil free living as a trainee at Vattenfall

You might expect an energy company to only do energy. But to live fossil free tomorrow, we need to think beyond convention today. At Vattenfall, that’s the mindset that drives everything we do.

Join us on our seminar to hear more about how it to be a trainee at Vattenfall, about our programmes and how you can help make fossil free living a reality

 Om traineeprogrammet

International Trainee Programme

Forma resan mot ett fossilfritt liv. Klimatförändringarna är en av mänsklighetens största utmaningar. Vi letar efter individer som vill vara med och hitta lösningar, som utmanar våra sätt att tänka – och som kan leda in oss på nya vägar. Är du redo att anta den utmaningen? Kickstarta din klimatsmarta karriär som en av våra 20 trainees. Ansök och bidra till framtiden.

IT & Strategy Talent Programme

Vill du ha ett jobb där du faktiskt kan påverka utvecklingen mot ett fossilfritt liv? Syftet med vårt nya traineeprogram med inriktning på IT och strategi är att utbilda personer som kan hjälpa oss att påskynda framstegen. Du kommer att arbeta med några av de mest spännande och viktiga projekt som genomförs i branschen. Inlärningskurvan är brant, men du får alla verktyg och allt stöd du behöver för att ta nästa steg i karriären. Har du de färdigheter, den fallenhet och den handlingskraft som krävs för att forma framtiden? Ansök i så fall nu!Certifierat traineeprogram

Utbildning

För International Trainee Programme: Ingenjör, Ekonom eller Systemvetare/IT. För IT & Strategy: Systemvetare/IT eller Ingenjör.

Utland

Ja delvis

Mer om Vattenfall och Traineeprogrammet