Har du hört talas om Bring? Du kanske har fått ett paket levererat av oss? Men vi gör mycket mer än så. Bring är en del av den nordiska koncernen Posten Norge som både år 2019 och 2021 har blivit utsedda till Norges mest innovativa koncern. I Posten Norge koncernen levererar vi bland annat helhetslösningar inom logistik men satsar också fullt på nya tekniker så som VR (virtual reality), robotisering och AI (artificial intelligence). Ett annat av våra viktigaste satsningsområden är hållbarhet och miljö. 2008 satte vi ett mål om att minska våra utsläpp med 40% till 2020, detta uppnådde vi redan 2017. Vårt nya mål? Att bara använda oss av förnybar energi i samtliga fordon och byggnader innan 2025. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Koncernen har två varumärken; Posten som vänder sig till privatkunder i Norge, och Bring som vänder sig till företagskunder i hela Norden och privatkunder utanför Norge. I koncernen finns det också två start-up företag där vi testar koncernens innovativa förmåga. Tillsammans som koncern är vår vision är att göra vardagen enklare och världen mindre!


Träffa oss på Traineedagen

Strategi, IT eller logistik?

Land, roll och inriktning – du väljer i Brings traineeprogram 
Oslo, Stockholm eller Köpenhamn? 
Projektledare, utvecklare eller HR-chef? 

Vill du höra om ett traineeprogram med stort fokus på personlig utveckling och där du erbjuds mycket ansvar och valfrihet redan från första dagen? Delta då på seminariet om Posten Norge och Brings traineeprogram! 

Bring är en del av Posten Norge-koncernen och under vårt seminarium kommer nuvarande traineer att dela med sig av personliga erfarenheter och upplevelser från traineeprogrammet. Seminariet kommer även att ge dig insikter i vad koncernen söker hos en trainee och ett axplock av de jobbmöjligheter som finns i en nordisk post- och logistikkoncern.Om traineeprogrammet

Brings traineeprogram är en unik möjlighet att kombinera och utveckla kunskap och nätverk i en stor nordisk koncern. Positionen som trainee ger en fantastisk början på en karriär som en av nyckelpersonerna i vår organisation. 

Traineeprogrammet pågår i två år och under denna tid får man möjligheten att fritt välja tre olika tjänster inom koncernen där den första placeringen är i Oslo på vårt huvudkontor. Under traineeperioden får man besöka flera olika driftsmiljöer för att få en god helhetsförståelse och insikt i organisationen. Mellan första och andra året har man även möjlighet att testa på en ledarroll ute i driftverksamheten.

Som en del av traineeprogrammet kommer du märka att din personliga utveckling står i fokus. Traineerna uppmanas och stöttas i att utarbeta en egen utvecklingsplan för traineeperioden och fortsatt karriär. Det finns en stor stödapparat kring traineen med traineekoordinator, den närmaste ledaren och en personlig mentor som hjälper traineen med den yrkesmässiga och personliga utvecklingen. Parallellt med de olika placeringarna anordnas ledarskapsutbildningar och kurser i arbetsmetodik. Kompetensdagar varje månad tillför ny kunskap om Brings organisation, strategi, marknad och värdekedja. Du som trainee blir tillsvidareanställd från första dagen och är garanterad en anställning i koncernen efter traineeprogrammets slut.

Vi söker traineer från alla nordiska länder. Med bas i antingen Oslo, Stockholm eller Köpenhamn har du möjlighet att arbeta i hela Norden.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Alla med en masterutbildning, exempelvis ingenjörer, ekonomer, systemvetare och övriga med inriktning: logistik, innovation, ledarskap, projektledning, strategi, HR, marknadsföring, samhällskunskap, miljö

Utland

Ja, åtminstone en av de tre placeringarna är utomlands. Gemensamt för alla traineer är att första placering är i Oslo.

Mer om Bring och Traineeprogrammet