Consid är ett av landets snabbast växande konsultbolag inom IT med visionen att skapa ett Sverige i digital framkant.

Våra 1300 medarbetare arbetar dagligen med att utveckla våra kunders digitala resa med hjälp av teknisk innovation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovationer är vi med och skapar värde för våra kunder.

Bolaget har tre värdeord, vilka är entreprenörskap, engagemang och effekt. Våra värdeord är viktiga för oss och våra anställda, något som visat sig ge resultat i flera undersökningar. Bland annat har Dagens Industris Gasselföretag tilldelats oss åtta år i rad, Superföretag sju år i rad och Universums Sveriges bästa arbetsgivare två år i rad.


Träffa oss på Traineedagen

Consid #NextLevel Academy

Vi kommer att berätta om Consid som bolag och om vårt traineeprogram som blivit utsedda till det näst bästa traineeprogrammet två år i rad av studenterna själva (via en undersökning inom IT genom Karriärföretagen)!Om traineeprogrammet

Consids traineeprogram har blivit utsett till Sveriges näst mest attraktiva traineeprogram inom IT (via Karriärföretagen) i en undersökning där studenterna själva sagt sitt.

Vårt program pågår i 1,5 års tid på heltid och du kan till vårens program söka till orterna: Borås, Göteborg, Helsingborg, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan och Uppsala.

Du blir heltidsanställd som vilken kollega som helst med full marknadsmässig lön men med alla förmåner det innebär att vara trainee hos oss. Programmet är uppdelat i tre huvudblock. Alla kurser i programmet innefattar både teoretiska såväl som praktiska moment och är skräddarsydda av våra erfarna experter och utbildareCertifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjörer, Systemvetare, IT

Utland

Nej

Mer om Consid och Traineeprogrammet