I över 30 år har vi hjälpt företag nå bättre resultat med IT-lösningar inom Customer Relationship Management (CRM) som vi själva utvecklar, säljer och supportar. Trots att vi gärna skryter om att vi haft en tillväxt på 20 % per år sen millennieskiftet är vi ganska ödmjuka. Idag är vi över 400 kollegor och Nordens ledande CRM-leverantör med kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn, Utrecht och Köln.

Vi tror inte att en arbetsplats bara är ett kontor dit du går för att utföra ett arbete. Vi tycker att det ska vara mycket mer än så. Vi jobbar hårt, men blandar det med obligatorisk trefika, roliga resor och gemensam lunchträning. Vi tror på att ha roligt tillsammans på jobbet och brukar säga att det enda vi tar seriöst är våra kunder

Med vårt European Trainee Program erbjuder vi en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Traineeprogrammet kickar igång med två veckor på vårt HQ i Lund. Tillsammans de andra traineerna från våra olika kontor runt om i Europa får du utbildning i din roll samt mycket tid för teambuilding. Efter introperioden utgår du från ditt lokala kontor och börjar jobba hands-on med allting du lärt dig, kombinerat med mer utbildning. Traineeåret avrundas med ett firande på ditt lokala kontor tillsammans med traineegänget för att fira att ni är klara med ert första år.


Träffa oss på Traineedagen

Från CSN till CRM med Lime Technologies!

Brinner du för att träffa människor och se många olika branscher? Gillar du tanken på att hjälpa företag få fler och nöjdare kunder? Om du är en lagspelare som trivs med eget ansvar och som värdesätter att ha kul på jobbet så vill du inte missa vårt seminarium! Vi berättar vad som gör oss unika och hur du som trainee får en flygande start hos oss på Lime!Om traineeprogrammet

Vårt European Trainee Program erbjuder unga talanger en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Traineeprogrammet kickar igång med fyra veckor på vårt HQ i Lund. Tillsammans med de andra traineerna från våra olika kontor i Europa får du intensiv utbildning samt mycket tid för teambuilding. Efter introperioden utgår du från ditt lokala kontor och börjar jobba hands-on med allting du lärt dig. Traineeåret avrundas med ett firande på ditt lokala kontor tillsammans med traineegänget för att fira att ni är klara med ert första år.

Helt enkelt en genial start på din karriär! Är du vår nya stjärna?Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjör, Ekonom, Systemvetenskap/IT, Datavetenskap/ mjukvaruutveckling

Utland

Nej, Traineeprogrammet inleds med två veckors introduktion i Lund och därefter utgår du från ditt lokala kontor.

Mer om Lime och Traineeprogrammet