Marginalen Bank skapar möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster. Vår vision är att bidra till en bättre värld genom att skapa ekonomiskt försprång för människor som söker en bank och partner som inte bara tittar på siffror utan lika mycket på idéer och framtid. 

Marginalen är en arbetsplats där medarbetarna känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder utveckling och flexibilitet för alla våra engagerade medarbetare. För oss är jämställdhet viktigt, tillsammans med våra värderingar. Vi är en mångkulturell arbetsplats med ett flertal olika nationaliteter som tillsammans bygger Marginalen Bank.


Träffa oss på Traineedagen

En Trainees resa hos Marginalen Bank

Innovation är nyckelordet på Marginalen Bank. Tillsammans strävar vi efter att skapa en bank där idéer och framtid är lika viktigt som siffror. Som en mindre bank med innovativ fokus vill vi skapa tid och möjligheter för människor och företag genom att förenkla deras ekonomiska vardag. Genom att kombinera ny teknik som AI och maskininlärning, med nya idéer och kreativt tänkande, går vi ut på marknaden med moderna och attraktiva produkter och tjänster. Vi tror på självledarskap och det är bara du som kan sätta gränserna. Vi vill därför berätta mer om hur det är att vara trainee hos oss på Marginalen Bank.Om traineeprogrammet

Om programmet

Är du nyexaminerad eller har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom exempelvis teknik, ekonomi eller IT och vill vara med och forma morgondagens finansbransch? Då är detta en möjlighet för just dig!

Traineeprogrammet pågår under ett år där praktiska utmaningar varvas med utbildande aktiviteter och projekt med övriga Traineer för att du ska kunna lära känna Marginalen och finansbranschen på bästa tänkbara sätt. Här får du en kickstart på ditt arbetsliv och en språngbräda för din framtida karriär.

Du jobbar på vårt huvudkontor i centrala Stockholm och som Trainee på Marginalen tillhör du en specifik funktion inom organisationen. Till din hjälp för att uppnå din fulla potential har du en mentor, handledare och en mängd fantastiska kollegor. Efter årets slut kan du välja att stanna i din funktion eller söka dig vidare inom Marginalen. Är du dedikerad i dina åtaganden, pålitlig, uthållig och lever våra värderingar lovar vi att göra allt vi kan för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss på Marginalen!Certifierat traineeprogram

Utbildning

Master- eller magisterexamen inom relevant område, t.ex. Master/magister utbildning inom IT, systemvetenskap, industriell ekonomi, civilingenjör, teknisk fysik, programmering, juridik eller finans.

Utland

Mer om Marginalen Bank och Traineeprogrammet