Sopra Steria är ett globalt konsultbolag inom IT, design och management som erbjuder helhetslösningar inom digital transformation. Våra medarbetare hjälper kunder inom både privat och offentlig sektor med att uppnå sina mål genom digitalisering.

Vi är 47 000 medarbetare fördelat på 30 länder. I Skandinavien är vi närmre 3 000 och i Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Östersund och Malmö där var tredje medarbetare är kvinna. Vår kultur är stark med hjärta och innovation i fokus. Vi tror på att det är när vi delar med oss av vår kunskap som vi bygger långsiktiga relationer. Tillsammans når vi längre.

Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen, och vi är på god väg. I år tilldelades vi den prestigefyllda utmärkelsen Karriärföretagen 2023 och Great Place To Work utsåg oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2022.

Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Som medarbetare hos oss får du schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på din karriärväg och goda möjligheter till utveckling. Tillsammans når vi längre!


Träffa oss på Traineedagen

Sopra Steria om myterna kring att vara ny i konsultbranschen

Undrar du hur det är att jobba som konsult på Sveriges bästa arbetsplats? Eller vad det är som gör Accelerateprogrammet till Sveriges mest attraktiva traineeprogram? Träffa Emma Calderon och Jeanette Jäderlund från Sopra Steria som berättar mer om hur det är att jobba som konsult och slår hål på myterna kring att vara ny i konsultbranschen!Om traineeprogrammet

Sopra Sterias traineeprogram Accelerate är för dig som är nyexaminerad och vill accelerera din karriär som konsult. Du blir anställd från dag ett och får en marknadsmässig lön genom hela det treåriga programmet. Sedan 2018 har vi genomfört vårt mycket uppskattade traineeprogram och givit nyutexaminerade toppstudenter från högskolor och universitet runt om i landet en rivstart på sin konsultkarriär. Accelerateprogrammet ger dig med höga ambitioner en strukturerad utvecklingsplan för dina första tre år i konsultyrket.

Vi vet att den största utvecklingen som konsult sker genom att jobba i riktiga kunduppdrag och att få lära sig i skarpt läge. Därför är du konsult från dag ett och kommer till största delen att bygga din kompetens genom att jobba i utmanande uppdrag hos någon av våra kunder. Parallellt med ditt uppdrag erbjuder vi dig utbildning som stärker din kompetens och ger dig relevanta verktyg inom flera olika verksamhetsområden. Alla kurser är skräddarsydda för att du snabbt ska utvecklas i konsultrollen och träna tillsammans med kollegor i en trygg miljö. Inom programmet ges du möjlighet att bygga ett brett nätverk både genom arbete i projekt och uppdrag med övriga kollegor inom Sopra Steria, och genom utbyte av erfarenheter med tidigare års deltagare i programmet.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjör, Ekonom, Systemvetare/IT

Utland

Mer om Sopra Steria och Traineeprogrammet