På Lime älskar vi CRM och kundvård!

I över 30 år har vi hjälpt företag nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar som vi själva utvecklar, säljer, implementerar och supportar. Idag är vi över 500 kollegor och en av Nordens ledande CRM-leverantörer med kontor i Lund, Göteborg, Stockholm, Gävle, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Utrecht och Köln. Om vi dessutom erbjuder hög trivselfaktor, innovation och menar att det enda vi tar på allvar är våra kunder – är du fortfarande intresserad? Toppen!

Vi tror inte att en arbetsplats bara är ett kontor dit man går för att utföra ett arbete. Vi tycker att det ska vara mycket mer än så. Vi har obligatorisk trefika, firar framgångar, kör lunchträningspass och inspireras av varandra. Har man ett starkt driv, ett IT-intresse och glimten i ögat kan man gå hur långt som helst på Lime!

Varmt välkommen till Lime!


Träffa oss på Traineedagen

Från CSN till CRM med Lime Technologies!

Brinner du för att träffa människor och se många olika branscher? Gillar du tanken på att hjälpa företag få fler och nöjdare kunder? Om du är en lagspelare som trivs med eget ansvar och som värdesätter att ha kul på jobbet så vill du inte missa vårt seminarium! Vi berättar vad som gör oss unika och hur du som trainee får en flygande start hos oss på Lime!



Om traineeprogrammet

Med vårt European Trainee Program erbjuder vid en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Traineeprogrammet kickar igång med två veckor på vårt HQ i Lund. Tillsammans de andra traineerna från våra olika kontor runt om i Europa får du utbildning i din roll samt mycket tid till att lära känna dina nya kollegor. Efter introperioden utgår du från ditt lokala kontor, börjar jobba hands-on med allting du lärt dig och efter 6 månader träffas ni återigen för reunion. Traineeåret avrundas med ett firande på ditt lokala kontor tillsammans med traineegänget för att fira att ni är klara med ert första år.



Certifierat traineeprogram

Utbildning

Ingenjör, Ekonom, Systemvetenskap/IT

Utland

2 veckor i Lund och därefter ifrån ditt lokala kontor i Sverige

Mer om Lime och Traineeprogrammet