GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engine Systems och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.


Träffa oss på Traineedagen

Mer info kommer!Om traineeprogrammet

GKN Aerospace Engine Systems traineeprogram pågår i 27 månader med start i september, där de första 12 månaderna genomförs i Trollhättan. Denna tid delas lika med individuell praktik på ca 4 avdelningar inom företaget, varav den första praktikperioden utförs på den tilldelade hemavdelningen och resterande perioder på valfria avdelningar.

Programmet avslutas senare med en period utomlands. Denna utlandspraktik väljs efter egna preferenser och i mån av plats vilket ger traineerna internationell valfrihet. Mellan dessa perioder kommer utvecklingsveckor förekomma tillsammans med övriga traineegrupper inom GKN Aerospace från andra länder.

Under programmet uppmuntras studiebesök och möten med ledande personer och företag inom flyg-, militär- och rymdindustrin med huvudfokus på Europa. Allt för att skapa sitt egna unika globala nätverk. Alla traineer får fast anställning från första dagen. Programmet syftar till ett ge nyutexaminerade möjligheten till en professionell och personlig utbildning i en utmanande internationell miljö.

Som trainee bör du vara intresserad av att arbeta med produkt- och produktionsutveckling, teknik, material, inköp, logistik eller kvalitet. Målet är att en dag arbeta som ledare eller specialist inom ditt område.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Masterexamen inom teknik eller ekonomi

Utland

Ja, minst 6 månader

Mer om GKN Aerospace och Traineeprogrammet