Vi på Posten och Bring strävar efter att bli den ledande logistikaktören i Norden. Vårt mål är att bli det självklara valet för våra kunder, att ligga i framkant när det gäller teknologi och innovation, att vara ledande inom hållbart värdeskapande, och att vara den mest attraktiva arbetsplatsen för talanger som du.

Vi är stolta över att ha blivit erkända som Norges mest innovativa koncern år 2017, 2019 och 2021. Det är inte en tillfällighet. Vi kombinerar avancerade logistiklösningar med modern teknik, inklusive VR, robotisering och AI, för att ständigt ligga i framkant.

För oss är hållbarhet mer än bara ett ord - det är en åtagande att omvandla dagens utmaningar till morgondagens möjligheter för världen och oss själva. Att minska vårt klimatavtryck är ett av våra primära fokusområden inom samhällsansvar och miljöarbete. Sedan 2012 har vi minskat våra utsläpp med 55%, och vår nya ambition är att reducera utsläppen från fordon och byggnader med 85% innan 2030.

Tillsammans med oss kan du bidra till att göra vardagen enklare och världen mindre.


Träffa oss på Traineedagen

Strategi, IT eller logistik?

Land, roll och inriktning – du väljer i Brings traineeprogram 
Oslo, Stockholm eller Köpenhamn? 
Projektledare, utvecklare eller HR-chef? 

Vill du höra om ett traineeprogram med stort fokus på personlig utveckling och där du erbjuds mycket ansvar och valfrihet redan från första dagen? Delta då på seminariet om Posten Norge och Brings traineeprogram! 

Bring är en del av Posten Norge-koncernen och under vårt seminarium kommer nuvarande traineer att dela med sig av personliga erfarenheter och upplevelser från traineeprogrammet. Seminariet kommer även att ge dig insikter i vad koncernen söker hos en trainee och ett axplock av de jobbmöjligheter som finns i en nordisk post- och logistikkoncern.Om traineeprogrammet

Brings traineeprogram är en unik möjlighet att kombinera och utveckla kunskap samt nätverk i en stor nordisk koncern. Positionen som trainee ger en fantastisk början på en karriär som en av nyckelpersonerna i vår organisation. Du som trainee blir tillsvidareanställd från första dagen och är garanterad en anställning i koncernen efter traineeprogrammets slut.

Traineeprogrammet pågår i två år och under denna tid får man möjligheten att fritt välja fyra olika tjänster inom koncernen där den första placeringen är i Oslo på vårt huvudkontor. Under traineeperioden får man besöka flera olika driftsmiljöer för att få en god helhetsförståelse och insikt i organisationen. Mellan första och andra året har man även möjlighet att testa på en ledarroll ute i driftverksamheten.

Som en del av traineeprogrammet kommer du märka att din personliga utveckling står i fokus. Traineerna uppmanas och stöttas i att utarbeta en egen utvecklingsplan för traineeperioden och fortsatt karriär. Det finns en stor stödstruktur kring traineen med traineekoordinator, den närmaste ledaren och en personlig mentor som hjälper traineen med den yrkesmässiga och personliga utvecklingen. Parallellt med de olika placeringarna anordnas ledarskapsutbildningar och kurser i arbetsmetodik. Kompetensdagar varje månad tillför ny kunskap om Brings organisation, strategi, marknad och värdekedja. Du som trainee blir tillsvidareanställd från första dagen och är garanterad en anställning i koncernen efter traineeprogrammets slut.

Vi söker traineer från alla nordiska länder. Med bas i antingen Oslo, Stockholm eller Köpenhamn har du möjlighet att arbeta i hela Norden.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Master- eller civilingenjörsexamen inom t.ex. ekonomi, management, innovation, strategi, marknadsföring, hållbarhet, HR, IT, systemvetenskap eller logistik.

Utland

I programmets första rotation är alla traineer i Oslo. Under de tre efterföljande rotationerna finns möjlighet att välja plats i Norden.

Mer om Bring och Traineeprogrammet