Hej, det är vi som är Implema. 

Vi är ett av Sveriges mest spännande konsultbolag.
Vi växer och söker nyfikna och modiga individer som vill hjälpa företag att utvecklas och bli mer hållbara.  

Om du vill jobba med marknadens modernaste affärssystem från SAP och Microsoft, utvalda best-of-breed-lösningar, samt det senaste inom intelligent digitalisering, analytics och cloud – läs vidare. 

En karriär på Implema är en fantastisk möjlighet att växa, både professionellt och som individ. Vi ligger i framkant av digitaliseringsvågen, vilket kräver att vi vågar tänka nytt och tänja på gränser. Vi arbetar alltid nära våra kunder. Vårt upplägg bygger på att vi lyssnar och är öppna och hjälpsamma – både internt och gentemot våra kunder, samtidigt som vi vågar utmana varandra på ett prestigelöst sätt.  

Som nyanställd ser vi till att du har rätt förutsättningar för att lyckas. Du kommer att stöttas av både din chef och dina 180 hjälpsamma kollegor, samtidigt som du får möjlighet att ta ansvar. 

Vi har 10 kontor, från Malmö i söder till Umeå i norr, och du väljer själv varifrån du vill jobba. Allt för att du ska kunna skapa ett upplägg som passar dig och där du befinner dig i livet.  


Träffa oss på Traineedagen

Från student till konsult på Implema!

Under Implemas seminarium kommer du att få träffa tidigare traineer på Implema som nu arbetar som Applikationskonsulter hos oss! De kommer att berätta mer om vad vi gör på Implema, hur livet som konsult kan se ut och såklart ge mer information om vårt fantastiska traineeprogram. Helt enkelt ett seminarium fyllt av inspiration och information för dig som är nyfiken på möjligheten att jobba med digitalisering i en framtidsbransch. 

Hoppas vi ses!Om traineeprogrammet

TRAINEEPROGRAMMET – en framgångshistoria

Implemas traineeprogram ger dig som nyexaminerad en gedigen grund att stå på i din fortsatta karriär hos oss. Som trainee på Implema kommer du bland annat att få lära dig mer om projektmetodik, konsultmannaskap och vårt unika arbetssätt som vi kallar Implema Way. Du kommer även få möjlighet att specialisera dig inom ett affärsområde och under hela programmet guidas du av en egen mentor från företaget.

Som trainee på Implema blir du utbildad applikationskonsult alternativt integrationskonsult inom ett av våra affärssystem SAP eller Microsoft Dynamics. De inriktningar som vi erbjuder är bland annat inom:

> Logistik
> Finans/ekonomi
> Integration
> Analytics (CRM/BI)
> Utveckling

Vi har en stark gemenskap på Implema och det speglar sig även i våra traineegrupper. Under traineeprogrammet åker gruppen på gemensamma resor runt om i Sverige för att besöka våra olika kontor, det erbjuds även tillfällen för både After Work och gemensamma middagar.

Vill du också jobba kundnära, vara med i utvecklingen och få en flygande start in i en framtidsbransch? Ansök till Implemas traineeprogram, vi ser fram emot att träffa dig!Certifierat traineeprogram

Utbildning

Civilingenjör, Civilekonom, Ekonom, Industriell ekonomi, Maskinteknik, Datavetenskap och Systemvetenskap

Utland

Traineeprogrammet är lokaliserat i Sverige

Mer om Implema och Traineeprogrammet