Att jobba på Lidl är inte som något annat. Men vi har heller aldrig velat vara som alla andra, tvärtom gillar vi att göra saker lite annorlunda. Hos oss jobbar över 5500 medarbetare, från färskhetsexperterna i våra drygt 200 butiker till kampanjplanerarna på vårt nybyggda huvudkontor. Tillsammans är vi Lidl – dagligvarukedjan som erbjuder produkter av bästa kvalitet till branschens bästa pris.

Lidl är fullt av möjligheter! Som trainee kan du ta första steget på en fantastisk Lidl-karriär. Självklart har vi våra blågula butiker och lager, men bakom kulisserna finns alla möjliga roller och karriärvägar. På våra olika kontor hittar du bland annat supply chain, HR, fastighet, inköp, controlling, IT och försäljning. Internationellt finns vi i drygt 30 länder och är Europas största dagligvarukedja. Hos oss får du utvecklas och utmanas, både som person och professionellt. Sök något av våra traineeprogram och starta din karriär på Lidl idag!


Om traineeprogrammet

Är du en driven student med höga ambitioner som snart tar examen? Nyfiken på försäljning och trivs i en händelserik miljö? Som trainee på Lidl får du möjlighet att utvecklas i ett händelserikt traineeprogram där den ena dagen verkligen inte kommer att vara den andra lik (vi lovar).

Management trainee

Som Management Trainee inom försäljning får du möjlighet att utvecklas i ett lärorikt traineeprogram som avslutas med att du får axla ett stort ansvar som distriktschef i Lidls snabbt växande försäljningsverksamhet.

Nationell trainee

Vårt nationella traineeprogram finns med olika inriktningar och pågår under 12-18 månader på vårt nybyggda huvudkontor i Barkarbystaden. Om du vill utmanas, utvecklas och är redo att ta ett stort ansvar är det här ett program för dig! Som trainee på Lidl får du testa på arbetet på många olika avdelningar och chansen att träffa både internationella och nationella kollegor från hela företaget.

Internationell trainee

Ta chansen att pröva på livet på vårt internationella huvudkontor! Som en den del av vårt internationella traineeprogram så kommer du spendera delar av programmet i Neckarsulm, Tyskland.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Du har en akademisk examen, kanske inom ekonomi, management eller personal/HR

Utland

I vårt internationella traineeprogram sker en vis del utomlands.

Mer om Lidl och Traineeprogrammet