Pearl är den främsta nordiska partnern till världens största affärssystem, SAP. Vi kombinerar avancerad teknologi med djup branschkunskap och unik förståelse för affärsverksamhet. Som konsultföretag fokuserar vi på att hjälpa våra kunder att omvandla sina affärsmodeller och processer genom beprövade tekniska lösningar som stöder framtida affärsbehov. Lösningsorienterad – Proaktiv – Entusiastisk.


Om traineeprogrammet

Pearl Academy är ett 6 månaders långt traineeprogram för att bli certifierad konsult inom SAP-programvara som startar varje år i augusti. 

Du kan bli trainee inom ett av följande områden: Insight, Ekonomi, Integration, Logistik, Invoice Management och Utveckling/Integration.

Om programmet: 

Under de första veckorna lär du känna kollegorna på Pearl samt andra traineer genom gemensamma utbildningar och presentationer. De återstående månaderna består av: En eller flera SAP-certifieringar, självstudier och praktisk arbetslivserfarenhet i pågående projekt, med en mentor som stöttar dig genom hela processen.

Om certifieringarna:

En grundläggande certifiering efter introduktionskursen och en eller flera avslutande certifieringar inom det valda området.

Antagningskrav:

Vi söker dig som har en kandidat- eller masterexamen som ingenjör, ekonom eller inom teknik, systemutveckling eller motsvarande

Personliga egenskaper:

Intresse och förståelse för teknologi, lösningsorienterad gällande hur teknologi kan lösa utmaningar för våra kunder, samt en vilja att snabbt lära sig och skaffa ny kunskap. 

Hos oss kommer du att få ett varierande och innehållsrikt arbete, kunskap från kompetenta kollegor och en fantastisk gemenskap tillsammans med traineer från både Sverige och Norge. Om du gillar utmaningar, värderar kompetensutveckling och trivs med att arbeta i team, då är Pearl arbetsplatsen för dig!

Utbildning

Nyutexaminerad ingenjör, ekonom, systemvetare/IT

Utland

Programmet kommer att inkludera resor inom Norden

Mer om Pearl och Traineeprogrammet