Du kanske känner till att vi på PostNord har en samhällsviktig funktion? Dessutom har vi ett högt uppsatt hållbarhetsmål att vara fossilfria 2030. Nu söker vi dig som vill påverka, driva och utveckla morgondagens PostNord samt vara en del av en digital och kulturell transformationsresa.   

PostNord är ledande inom paket- och logistiktjänster till, från och inom Norden. PostNord säkerställer postservicen till alla privatpersoner och företag i Sverige och Danmark oavsett var de bor och verkar. PostNord kopplar ihop företag, myndigheter och privatpersoner och möjliggör affärer, handel och kommunikation i Norden. Genom expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar PostNord förutsättningarna för morgondagens e-handel, distribution, logistik och kommunikation i Norden. 


Träffa oss på Traineedagen

En inblick i en Graduates vardag

Hur det är det att vara Graduates hos PostNord. Hur kan en vanlig dag se ut under programmet. Våra Graduate som är i programmet kommer och delger sin upplevelse.Om traineeprogrammet

PostNord och den stora transformationsresan

Att befinna sig i början av framtiden är spännande. På PostNord börjar framtiden hela tiden. PostNord har varit på väg i 400 år, men aldrig stått inför en transformationsresa likt den vi befinner oss på nu. Den är mångfacetterad, den är utmanande och dynamisk. Som Graduate kommer du att vara med och bidra till en innovativ affärsutveckling och skapa mervärde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Dessutom får du möjlighet att bygga nätverk och relationer för framtiden. Tillsammans med andra Graduates kommer du att förändra och förändras längs vägen. Vi hoppas att du vill vara med på den här resan.   

Graduateprogrammet

Utvecklat för nyutexaminerade talanger med akademisk bakgrund som tänker nytt och vill vidareutveckla våra kunders upplevelser. Utvalda personer genomgår ett 10 månaders långt program med ett omväxlande lärande från olika delar av vår organisation såsom Business, Hållbarhet, Finans, Teknik, Logistik, E-handel, Kunderbjudande och Strategi. Du kan ha en akademisk utbildning inom allt från HR, till civilingenjör eller systemvetare. Graduateprogrammet innehåller ett rotationsupplägg med projektarbete samt moment av coachning, personlig utveckling och självledarskap.   

Utbildning

Du har en akademisk utbildning som kan vara inom allt från Finans, Business Management, Hållbarhet, Logistik/Supply Chain, Analys/ Business Intelligence till civilingenjör eller systemvetare.

Utland

Mer om Postnord och Traineeprogrammet